Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Arbejde hos PriceRunner

PriceRunner har 117 medarbejdere fordelt på to kontorer. Kontorerne er beliggende i Nykøbing Falster og i Stockholm i Sverige. Vores overbevisning er, at PriceRunners primære aktiv er vores medarbejdere. Vores mål er derfor at tiltrække og beholde markedets bedste medarbejdere. Vi vil have en kultur, som er fuld af arbejdsglæde, ambition, talent og ansvarlighed.

Vores overbevisning er, at PriceRunner er et teamwork. PriceRunner kan kun udvikles og skabes, hvis hele holdet fungerer og samarbejder. Vi tror derfor på et arbejdsklima, som baserer sig på åbenhed og fælles mål. Vi arbejder med en høj grad af selvbestemmelse i hvert team, alt imens vi alle arbejder mod samme klare vision. Ambitionen er at arbejde hurtigt og fleksibelt og med målbare resultater.

PriceRunner bruger OKR (Objective Key Results) som en struktur for virksomheden. OKR bruges af mange digitale virksomheder, som har en agil arbejdsmetode. Det er baseret på at definere klare mål for hvert team og målbare resultater for at opnå disse mål. I denne struktur har hvert team en høj grad af selvbestemmelse. Vi inddeler året i tre megasprint for at kunne arbejde i et højt forandringstempo.

Vores ambition er at tilbyde konkurrencedygtige ansættelsesforhold og et behageligt arbejdsmiljø. Vi har investeret betydelige ressourcer på vores kontorer og sidder i inspirerende lokaler. Vi har en positiv tilgang til motion og tilbyder blandt andet vores medarbejdere fitnesskort. Alt i alt vil vi udvikle PriceRunner til at være en behagelig, men samtidig ambitiøs arbejdsplads for medarbejdere, som vil være med på en spændende rejse - at skabe et fantastisk firma!

Ledige stillinger