1. Telefoni
  2. Mobiltelefoner
Apple iPhone 4S 16GB
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Apple har længe været et fyrtårn indenfor smartphone-teknologien og sat standarden for, hvad en moderne telefon skal kunne.

Med en iPhone 4S 16 GB finder du alle de funktioner, du har brug for. Modellen er kendetegnet ved at være indkapslet i Apples elegante og stilrene design. Du får den gennemtestede model til en overkommelig pris i forhold til de nyere modeller på markedet.

Skærmen i iPhone 4S 16 GB i Retina-opløsning er skarp ned til mindste detalje. Med sine 3,5 tommer er der rigeligt med plads til at læse e-mails og kigge på hjemmesider, men samtidig kan telefonen nemt passes ned i en lomme.Kameraet er med sine 8 megapixels i stand til at tage billeder af høj kvalitet, og du får alle Apples kendte muligheder for at tage forskellige typer af fotografier som eksempelvis panoramaer. Foran telefonen sidder der et kamera, så du er klar til at tale via FaceTime, der er den indbyggede mulighed for videosamtaler med andre Apple-enheder.

iPhone 4S har været på markedet i et par år, og med iOS 8-styresystemet har du alt, hvad du skal bruge af Apples let anvendelige værktøjer, f.eks. AirPlay til at forbinde til trådløse højttalere og CarPlay, så telefonen kommunikerer med din bil, hvis den understøtter CarPlay.

Du går heller ikke på kompromis med datahastighed eller forbindelsesmuligheder ved at vælge iPhone 4S, der understøtter både 4G-data og Wi-Fi samt Bluetooth 4.0. Endelig har du mulighed for at forbinde den til en Apple TV-boks og få indholdet fra din skærm vist på et fjernsyn, tilmed i HD-opløsning.

Med en iPhone 4S får du ikke alene adgang til en lang række skræddersyede apps i Apples App Store, telefonen er også gearet til at køre de mere avancerede apps. Den indbyggede gyro og det avancerede accelerometer er nogle af de tekniske foranstaltninger, der giver dig mulighed for at bruge forskellige funktionelle apps, der kan hjælpe dig i din hverdag eller give dig en sjov oplevelse.

I den indbyggede 16 GB hukommelse har du plads til masser af billeder og videoer. Skulle du komme til at mangle plads, så understøtter modellen også iCloud, hvor du har mulighed for automatisk at få gemt dine optagelser på Apples servere. På den måde har du altid en backup af dit materiale og kan frigive plads på din egen telefon. iCloud giver dig også let mulighed for at gemme dine kalendere, noter og beskeder på tværs af dine Apple-enheder.

Log ind
Bliv medlem