Apple iPhone 5S 32GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Her får du en iPhone 5 tilsat en lang række ekstra funktioner og masser af ny og smart teknologi.

Apples iPhone 5S blev lanceret i Danmark i 2013, og ligesom alle de andre Apple smartphones blev den voldsomt populær lige med det samme.

Let og lækkert design med nye funktioner

Et tyndt og let design er det, der kendetegner iPhone 5S. På den måde ligner den iPhone 5-modellen. Men derudover er den tilsat ny og avanceret teknologi. Det betyder blandt andet Touch ID; en fingeraftrykssensor, der lader dig låse telefonen op blot ved blot at sætte din finger på hjem-knappen.

Med en lynhurtig A7-processor er din iPhone 5S 32 GB lige så hurtig som en computer. Kameraet er langt bedre og hurtigere end på de tidligere iPhone-modeller. Styresystemet er det opdaterede og redesignede iOS7. Og skærmbilledet med den 4” Retina-skærm fås dårligt nok skarpere.

iPhone 5S kan fås i en lang række forskellige farver, blandt andet sølv, guld, hvid, sort, grå. Du kan få en iPhone 5S med 16, 32 og 64 GB.

Nye iPhones til Apple-fans

Man tror næsten ikke, at Apple kan finde på mere nyt at putte i en telefon, men hver gang de kommer med en ny model, er det alligevel lykkedes for dem at finde på forbedringer og småjusteringer her og der og nye smarte features. Sådan var det også, da iPhone 5S kom på gaden.

Mange Apple-fans er så overbeviste fans, at de bare må eje den sidste nye model, så snart den kommer i butikkerne. Senest er det iPhone 6-serien, som Apple har lanceret. Den første i den serie landede i Danmark i 2014. Det næste bliver iPhone 7-serien. Men det vides endnu ikke, hvornår danske Apple-fans kan stå med den model i hånden, så fansene må væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Hvis du foretrækker en lille og handy mobil

Selv om iPhone-familien nu er blevet udvidet med iPhone 6-serien, er der alligevel mange, der foretrækker en iPhone 5, fordi den fylder mindre og alligevel kan næsten det samme som den nye og væsentligt dyrere serie.

Kvaliteten og designet er jo stadig det velkendte fra Apples hånd. Med en iPhone 5S kan du få alt det til en meget rimelig pris sammenlignet med de nyere modeller.

Log ind
Bliv medlem