Samsung Galaxy Note 4 N910F
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Samsung Galaxy Note 4 får du en stor skærm, der giver dig super skarpe og flotte billeder. Du får også et forbedret kamera med hele 16 MP på bagsiden og et kamera med 3,7 MP på fronten. Der er forbedret batterilevetid og en lynhurtig opladning, og så får du en avanceret S Pen som et ultra smart værktøj til din Samsung Galaxy Note 4.

Skærmens skarphed er utrolig vigtig, når der er tale om en stor mobiltelefon. Her skuffer Samsung Galaxy Note 4 ikke. Du vil opleve en utrolig lysstyrke og skarphed med QHD AMOLED skærmen på hele 5,7" og med en opløsning på 2560 x 1440 pixel. Den viser billeder med høj kontrast og flotte farver. Den er ideel for dig, der bruger din mobil til at spille, se film, surfe og følge med i de sociale medier. Med en QUALCOMM Snapdragon 805 processor med 3 GB ram vil du ikke have problemer med selv krævende spil og film i høj kvalitet.

Du kan lægge dine egne billeder og film op, og du vil imponere din venner med den ultra skarpe kvalitet taget med et kamera på hele 16 MP med Smart IOS. Det kan også filme i QHD opløsning. Kameraet har også billedstabilisering, så du kan skyde skarpe billeder, selvom det er mørkt. Kameraet på mobiltelefonens front er på 3,7 MP. Det har vidvinkel, mere lys og en Wide Selfie funktion. Batterilevetiden er forbedret, så du kan være længere tid på farten. Lang tid mellem hver opladning er noget, der passer de fleste. Når du skal oplade, går det hurtigt - fra 0 til 50% på cirka en halv time. Du kan endda fremskynde opladningen ved at sætte telefonen i Ultra Power Save Mode, hvis du har meget travlt.

Få enkel og hurtig navigation på din mobiltelefon med den nye S Pen. Den er som en avanceret mus, der giver dig mulighed for at navigere med øget præcision. Du kan tegne og skrive med den, og du kan udnytte de forskellige apps, der understøtter og tilfører funktioner til brugen af S Pen. Bruger du for eksempel din mobil til arbejde eller løser andre opgaver på mobiltelefonen, vil du have stor glæde af den nye og avancerede S Pen. Samtidig giver den store skærm dig mulighed for at arbejde i flere apps og programmer på samme tid, og her vil du kunne skabe dit helt egent univers med den nye forbedrede S Pen.

Log ind
Bliv medlem