Apple iPhone 6 64GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Apples mobiltelefon iPhone 6 er fortsat blandt favoritterne blandt mange af Apples fans.

Især er designet faldet i god smag hos mange brugere - ja, faktisk er iPhone 6 blevet kaldt 'sexet', hvilket måske er lovlig langt at gå i beskrivelsen af en telefon. Men sikkert er det, at iPhone 6 har et særdeles velafbalanceret design, som i sig selv bidrager til telefonens brugervenlighed. iPhone 6 ligger simpelthen godt i hånden takket være den rigtige balance mellem vægt og form. Den er rar at bruge.

iPhone 6 er en meget smal mobiltelefon på blot 6,9 mm i tykkelsen. Men samtidig er iPhone 6 udstyret med en rigtig stor skærm, hvilket selvsagt også bidrager til brugervenligheden. Skærmstørrelsen er således en klar forbedring i forhold til den foregående model Apple iPhone 5 S, men også kameraet er forbedret i iPhone 6, og batteriet har fået væsentlig større kapacitet. Alt i alt er iPhone 6 dermed en berettiget nyskabelse.

Reelt findes flere varianter af iPhone 6 med forskelle i både hukommelse og skærmstørrelse. To skærme på henholdsvis 4.7" og 5.5" giver begge fin skærmplads, hvor den store desuden har skarpere HD-format samt ekstra finesser ved kamera og styresystem. Hvad angår hukommelse anbefales Apple iPhone 6 med 64 GB, som findes til begge skærmstørrelser. 64 GB placerer sig fornuftigt mellem den mindste grundmodel med 16 GB og den store med 128 GB - der næppe reelt er nødvendig for ret mange brugere af mobiltelefoner.

Kameraet er blevet væsentligt forbedret i iPhone 6 sammenlignet med den tidligere model. En ny billedchip er både hurtigere og mere effektiv, hvilket gælder både lysmåling og autofokus. Sammenlagt giver det klart forøget mulighed for at tage rigtig gode billeder med telefonen. Også i forhold til video-optagelse er iPhone 6 aldeles glimrende, blandt andet ved at have live autofokus, så kameraet kontinuerligt stiller skarpt.

Andre konkrete forbedringer er antennen, som på iPhone 6 giver klart bedre antenneforbindelse og dermed naturligvis højere signalkvalitet. Dette er især vigtigt, når telefonen skal bruges til andet end telefonsamtale, altså først og fremmest når du har brug for adgang til internettet. Alt i alt er Apple iPhone 6 er mobiltelefon af meget høj kvalitet, hvor skærmstørrelsen på 4.7" nok er tilstrækkelig for de fleste almindelige brugere af mobiltelefon. Skærmen på 5.5" er mest beregnet til funktioner som spil, e-mails og lignende, hvilket naturligvis også kan være relevant, selv på en mobiltelefon.

Log ind
Bliv medlem