Apple iPhone 6 16GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med iPhone 6 brød Apple med sit koncept om mindre skærme, som tidligere topchef Steve Jobs havde indført.

iPhone 6 var dermed den første telefon fra Apple, der for alvor skulle konkurrere med de mange Android-modeller, der allerede længe havde været udstyret med de væsentligt større skærme vi kender fra de fleste topmodeller i dag, I hvert tilfælde bedømt på skærmstørrelse og -kvalitet.

Men ligesom forgængerne, er det nok alligevel trods alt designet, der gør at iPhone 6 stadig skiller sig ud fra flokken. På trods af den relativt store skærm på 4,7 tommer, er mobilen behagelig at betjene med en hånd, ligesom de afrundede kanter er harmoniske og får iPhone 6 til at passe ind i Apple-familiens look, som kendes fra for eksempel iPads og Mac. iPhone 6 er udført i aluminium, og udstyret med en bekvem fingeraftryksaflæser, der gør det nemt at låse mobilen op.

Skærmen i sig selv har en opløsning på 1334x750 pixels, hvilket ikke når op på samme antal som mange konkurrenter. Til gengæld er iPhone 6 udstyret med det Retina-display som mange vil genkende fra iPad eller Macbook Pro, som er kendetegnet ved en særdeles præcis farvegengivelse og knivskarpe billeder. Gengivelsen af for eksempel kontraster er også meget stærke. Skærmens lys så kraftigt, at skærmen er nem at læse, selv i stærkt lys udenfor.

iPhone 6 kommer med et 8 MP kamera, hvilket i form af pixels er væsentligt færre end tilsvarende modeller hos for eksempel Samsung eller Sony. Alligevel er kameraet i iPhone 6 ikke nødvendigvis dårligere end konkurrenterne, da iPhone 6 ifølge Apple er udstyret med for eksempel Focus Pixels, der styrer lyset bedre og dermed bør funktioner som for eksempel autofokus fungere hurtigere og bedre. Samtidig har iPhone 6 en timelapse-funktion integreret i foto-appen, hvilket gør, at du kan optage timelapses uden at downloade ekstra apps. iPhone 6 kan også skyde slowmotion i hele 240 FPS. iPhone 6s frontkamera er også forbedret markant i forhold til tidligere modeller. For eksempel ved forbedret evne til at tage billeder under mindre ideelle lysforhold.

Det er ikke muligt at udvide en iPhone 6s hukommelse med SD-kort, ligesom batteriet heller ikke kan udskiftes. Til gengæld er batterilevetiden væsentligt forbedret i forhold til tidligere modeller.

iPhone 6 er en fortsættelse af Apples tradition med at levere stilsikre, funktionelle telefoner med banebrydende designs, der ikke altid kan følge med konkurrenterne i samme prisklasse, når det gælder tekniske specifikationer.

Log ind
Bliv medlem