Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Sony Xperia Z3+ 32GB

Sony Xperia Z3+ 32GB

Android, 5.2", 20.7 MP, 144g, IP 68, IP 65 , 2015

Pris 5.729 kr.
·

Placering 800 i kategorien Mobiltelefoner

Pris ekskl. fragt

Den lækre Sony Xperia Z3+ smartphone kan det hele og så lidt til.

Hvis du leder efter en af markedets mest stilede smartphones, er Sony Xperia Z3+ et godt bud. Til en forholdsvis god pris kan du få en super lækker telefon, der kan det hele. Udover alt det gængse indhold, som de fleste andre smartphones har, så skiller denne sig ud ved at have et ekstraordinært godt kamera og et utrolig smart design.

Hvis vi starter med det gode kamera, så kan du tage billeder med hele 20,7 megapixel, hvilket er bedre end de fleste digitalkameraer. Der findes også et ekstra kamera foran, der tager billeder med 5,0 megapixel, men det er altså det bagudvendende kamera, der er helt i top. Det er ikke bare selve kameraet, der er godt. Sony har nemlig også udviklet en smart kamerateknologi, der gør at dine billeder på telefonen bliver ekstra skarpe og flotte. Autofokus sørger for, at dine billeder altid bliver skarpe og virkelighedstro, og hvis du vil zoome, er det ikke noget problem med de mange pixels kameraet har. Du kan altså stå langt bort og tage gode billeder, uden at kvaliteten forværres. Når du er færdig, kan du til og med bruge deres smarte billedredigeringsprogram til at finjustere selv de mindste detaljer i billedet.

En anden ting som de vinder på med denne Sony Xperia er det lækre design. Få telefonen bliver udviklet med et så stort fokus på lækkert design. Den findes i flere forskellige farver, så du kan vælge en, der passer netop til dig. Lækre detaljer som skjulte kortlæsere og strøm indgange sikre, at telefonen holder en slank og lækker linje, og det gør den også rar at have i hånden. Med i designet er fokus på telefonens tykkelse også, og denne gang er Xperia telefonen slankere end nogensinde før med sine kun 6,9 mm. Det gør, at den er utrolig let at have i hånden, og at den ligger lækkert i lommen.

Hvis du endnu ikke er overbevist, er det nye design også både støvafvisende og vandtæt. Det er altså en telefon, der kan holde til at få nogle stryg, uden at du vil opleve selv de mindste problemer. Batteriet er der også lagt lidt ekstra energi på, da den kan holde i hele to dage med fuld brug uden problemer. Med en taletid på intet mindre end 1020 minutter og en standby tid på helt op til 590 timer, får du det meste ud af hver eneste opladning.

Glæd dig til at afprøve denne nye lækre telefon fra Sony Xperia og find ud af de mange andre fordele, der er ved Sonys Z3+.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3,6(752 anmeldelser)
 • 5
  43%
 • 4
  18%
 • 3
  11%
 • 2
  11%
 • 1
  17%
E-mailbruger
4 måneder siden
5,0

Fremragende

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Sony Xperia Z3+ 32GB er 5.729 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 1 butikker.