Apple iPhone 6S 64GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med iPhones 6s får du en lækker smartphone med et tyndt design i aluminium, der på elegant vis går i ét med mobilens forside af glas.

Skærmen er på 4,7 tommer, og telefonen er derved en smule større end forgængeren, og med den superskarpe Retina-skærm i HD-kvalitet på 1334 x 750 pixel ser apps, film, fotos og andet flot og detaljerigt ud. Derudover har Apple opdateret skærmen med et særligt 3D Touch. Dette er en teknologi, der registrerer, hvor hårdt din finger trykker på skærmen. Via 3D Touch kan du hurtigt og nemt hoppe ind i undermenuer på dine apps og opnå en mere effektiv brug af det indbyggede iOS 9 styresystem.

Styresystemet i iPhone 6s er utrolig brugervenligt, og den hurtige A9-processor gør mobilen hurtigere end tidligere versioner. Der er flere apps installeret, og Apple iTunes giver mulighed for, at du kan downloade masser af indhold som film, apps, bøger, musik og meget mere. Via Apples iCloud får du også mulighed for at gemme dine apps, musik, fotos osv. i skyen og sende disse videre til dine andre Apple-enheder samt automatisk tage backup af din telefon, når du har en Wi-Fi-forbindelse.

Der er indbygget Touch ID-fingeraftrykslæser i mobilens home-knap, og reaktionstiden er nu endnu hurtigere end forgængeren og giver lynhurtig adgang til indhold på din mobil, uden at du skal indtaste koder. Du kan også bruge Touch-ID, når du køber apps i iTunes Store.

Der er kamera på bagsiden og fronten af iPhone 6s, så du både kan tage billeder, selfies og optage video helt op til 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels. Derudover har kameraet et væld af funktioner som panoramabilleder, time-lapse-fotos og nye såkaldte Live Photos, hvor billedet bevæger sig, når du aktiverer det. Du kan også bruge kameraerne til at foretage videoopkald, og ringer du til andre Apple-brugere, kan du nemt foretage Facetime-opkald eller sende gratis beskeder.

Mobilen har 64 GB hukommelse, så du har masser af plads til at gemme apps, fotos, musik og meget mere på mobilen. Telefonen har også gode forbindelser, og udover indbygget Wi-Fi og Bluetooth 4.0 har iPhone 6s Apples AirPlay-funktion, så du nemt og i god kvalitet kan streame indhold til AirPlay-understøttede enheder som Apple TV eller AirPlay-understøttede højttalere. Du kan hurtigt gå på nettet via 4G-forbindelsen, og via indbygget NFC kan du hurtigt foretage NFC-understøttede betalinger.

Log ind
Bliv medlem