Samsung Galaxy S7 32GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Samsung er kendt for at lave nogle af de bedste smartphones på markedet, og som regel kan man regne med, at flagskibsmodellerne lever op til de højeste og nyeste standarder, når det gælder både tekniske specifikationer, design og brugervenlighed.

Samsung Galaxy S7 er ingen undtagelse. I forhold til forgængeren, har Samsung Galaxy S7 endnu flere kræfter, bedre batteri, bedre kamera og en række andre features, der gør den til en af de bedste telefoner på markedet.

Når det gælder design, ligner Samsung Galaxy S7 ved første øjekast forgængeren S6. Med andre ord er den udført i metal med en stilfuld front og bagside i hærdet glas. Ligesom med S6 giver det Samsung Galaxy S7 et eksklusivt, high end look. Der er dog en række forskelle, der er værd at bide mærke i. For eksempel er telefonen både tykkere og tungere end sin forgænger. Det skyldes i høj grad det nye batteri, der med sine 3000 mAh er et af de kraftigste på markedet. Forskellen er dog ikke på mere end lidt over en millimeter i tykkelsen, ligesom vægten er på 152 gram, hvilket kun er cirka 14 gram mere end forgængeren. Alligevel er det dog nok til at gøre Samsung Galaxy S7 til en af de større modeller på markedet, uden den bliver til en såkaldt phablet, altså en mellemting mellem en telefon og en tablet. Derudover Samsung Galaxy S7 rundere i udtrykket, behageligere at holde, og den kommer i en behagelig, mat sort, men kan også fås i guld, for et mere glamourøst look.

Selvom Samsung Galaxy S7 er en smukt udformet telefon, kan man ikke sige den re-definerer, hvordan man designer smartphones. Det er nemlig snarere bag glasset, telefonen virkelig skiller sig ud. Med en 64-bit octacore chip med fire kerner på 2,3GHz og fire på 1,6Ghz og 4 GB Ram, er Samsung Galaxy S7 virkelig hurtig. Alt fra apps, til opstart og kameraer er noget af det hurtigste, der hidtil har eksisteret på markedet.

Samsung Galaxy S7 er udstyret med et fantastisk (2560x1440) display med Samsungs egen Amoled technologi. Det giver en suveræn visuel oplevelse, der lever op til de bedste på markedet. Som noget nyt har Samsung Galaxy S7 et såkaldt ”always on” display, der aldrig slukker helt. Her kan man se oplysninger som for eksempel tidspunkt, mail og lignende, og det skulle ifølge Samsung betyde, at man som bruger ikke behøver låse sin skærm op for lige at tjekke, om der er noget man bør reagere på.

Log ind
Bliv medlem