Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Voss ELI23020HV Hvid

Voss ELI23020HV Hvid

Produktgruppe: Induktion, Energikilde: Elektrisk, 1 ovn, Antal kogezoner 4, Bredde 59.6 cm Gulv
Fra 4.895 kr. til 10.795 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Få nyt komfur med masser af stil og kvalitet – hele vejen igennem.

Det kan være sin sag at finde frem til et nyt komfur, for der er sket så meget på markedet inden for de sidste par år. Det er nemlig det store udvalg, som gør det svært at finde frem til præcis det komfur, som dækker dine behov og forventninger. Det er derfor en god idé først at afdække, hvad det er, du er på jagt efter, så du i sidste ende står med en løsning, der er så optimal som mulig.

Med et Voss ELI23020HV Hvid får du et fritstående komfur med elektrisk ovn og induktionsplade med 4 zoner. Det er som oftest her, at de fleste bliver i tvivl om, hvilken type kogesektion, de skal vælge, for hvordan adskiller gas sig fra glaskeramiske kogeplader og induktionsplader? Her en kort gennemgang af disse: Hvis du vælger gas, er du sikret øjeblikkelig varmeregulering og et komfur, der tænder automatisk. Gaspladerne kan lynhurtigt skifte temperatur, og du får derfor et komfur, som nemt kan tilpasses madlavningen i løbet af få sekunder. Glaskeramiske kogeplader er de mest populære i disse år. Her får du en kogesektion, der er opdelt i helt glatte zoner. Selv om temperaturen ikke kan reguleres så hurtigt, som det er tilfældet med gas og induktion, så er det absolut en fordel, at du hverken skal bakse med gasflasker eller ud og investere i nye gryder og pander.

Voss ELI23020HV Hvid hører til i gruppen af induktionskomfurer, som er kendetegnet ved opvarmning, der foregår lynhurtigt, og så er den glatte glasoverflade både nem og hurtig at rengøre efter brug. Når du er færdig med at bruge en kogeplade og fjerner gryden, vil du opleve, at varmen forsvinder igen meget hurtigt.

Der er tale om et stort og rummeligt ovnrum med masser af plads til at lave mad til både familie og venner, og så kan du nyde godt af funktioner som for eksempel optøning, grill og en pizzafunktion.

Noget af det, som ofte volder problemer for mange, er rengøringen af ovnen. Hvad skal man anvende af rengøringsmidler, og hvordan er proceduren? Det behøver du dog ikke bryde dit hoved med her, for ovnen er nemlig selvrensende. Det skyldes den emalje, der er på indersiden af ovnen, som betyder, at alle fedtpartikler bliver brændt bort ved en temperatur på over 200 grader C.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnELI23020HV
Produktegenskaber
Energikilde
Elektrisk
Produktgruppe
Induktion
Standard bredde60 cm
PlaceringGulv
EgenskaberGrill, Selvrens, Varmeindikator, Varmluft
FarveHvid
Antal kogezoner
4
Antal ovne1 ovn
Ovn volume (L)
74.0 L
Spænding (volt)
230V(220-240V) V
Højde (Min)90.0 cm
Dybde60.0 cm
Bredde59.6 cm
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her