Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Siemens HB63A1520S Rustfrit Stål

Siemens HB63A1520S Rustfrit Stål

Elektrisk Ovn, Energiklasse A, Madlavningstermometer, Digitalt Display, Selvrens, Grill, Varmluftsfunktion, Timer, Bredde: 56 cm, 65 L Ovnrum, Pyrolyse, ActiveClean renseprogram
Flere egenskaber
fra 4.765 kr. til 6.050 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Siemens HB63A1520S er en oplagt familieovn. Ikke alene gør den madlavningen lettere – den er også stor nok til, du kan lave mad til hele ugen på en gang.

Siemens HB63A1520S kommer med en kapacitet på 63 liter. Ovnen taler dermed både til den store familie, der er trætte af at skulle lave mad af flere omgang, til den travle arbejder, der gerne vil lave store portioner mad og fryse ned og til den helt almindelige forbruger, der bare gerne vil lave mad. Siemens HB63A1520S er en glimrende løsning for dem alle – ovnen varmer op på et øjeblik, og du kommer derfor ikke til at bruge længere tid på din madlavning end højest nødvendigt.

Siemens HB63A1520S gør det til en utrolig enkel opgave for forbrugeren at lave mad. Der er seks ovnprogrammer, du kan vælge mellem – på denne måde er ovnen automatisk med til at sikre, at din mad bliver tilberedt bedst muligt. Ovnen kommer med et indbygget stegetermometer, og også her er der tænkt på forbrugeren – du kan indstille ovnen til at bippe og slukke af sig selv, når den når en bestemt temperatur. På denne måde kan du i princippet sætte en kylling ind og løbe en tur og have kyllingen klar til, når du er færdig med løbetur og bad – det kunne næsten ikke være nemmere.

Siemens HB63A1520S er virkelig et solidt bud til børnefamilien, da den kommer med en grundig sikring for, at små fine fingre hverken bliver brændt eller komme i klemme. Du kan dermed roligt lade ovnen stå og varme boller, selvom ungerne leger i samme rum – ovnen kommer med en mekanisk sikring, der gør, de ikke kan åbne den.

Ovnen kan indstilles til en temperatur på mellem 50 og 300 grader. Ovnen lader dig dermed udforske nye køkkenprojekter med lidt højere temperaturer end andre ovne – opdag for eksempel, hvor meget sprødere dine pizzaer vil blive, når du bager dem ved 300 grader på en pizzasten.

Siemens HB63A1520S er bare nem og lækker at bruge hele vejen igennem. Der er tænkt på det hele inklusiv rengøringen. Her kommer ovnen med ActiveClean, som er et program der brænder fedt og snavs væk ved høje temperaturer. Når det er brændt væk, skal du bare tørre ovnen med en klud, og så er rengøringen klaret. Siemens HB63A1520S giver dig ikke bare mere tid til alt det, du synes er sjovt ved at gøre din madlavning så nem som muligt – den gør rent faktisk også madlavningen sjovere.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnHB63A1520S
Produktegenskaber
Energikilde
Elektrisk
Antal ovne1
Energiklasse
A
FarveRustfrit Stål
Ovnrum65.0 L
EgenskaberDigitalt Display, Madlavningstermometer, Selvrens, Varmluftsfunktion, Grill, Timer
SelvrensningsprogramPyrolyse, ActiveClean
LugeåbningNedad
Effekt700 W
Spænding (strøm)240 V V
Standard bredde60 cm
Højde57.5 cm
Dybde55.0 cm
Bredde56.0 cm