Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Apple iPod Nano 16GB (7th Generation)

Apple iPod Nano 16GB (7th Generation)

MP3 Player Skærm *: Yes
Fra 1.453 kr. til 1.482 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Apples 7. generation af iPoden er nu spækket med nye lækre detaljer og massevis af lagerplads.

Hvis du én gang før har prøvet en iPod, ved du at den er nem og lækker at betjene og kan afspille alle dine yndlingssange. Denne gang har Apple taget det næste skridt og udviklet 7. generation af iPoden, som er fyldt med endnu flere lækkerier end tidligere.

Med lækre touchfunktioner udnytter du den lille iPod optimalt, da den er let og lille at have i lommen, men samtidig har en stor skærm, hvor du kan nyde af et godt billede på for eksempel dine yndlingsalbums. Med den smarte software er det utrolig let at skifte og sortere blandt dine yndlingssange, yndlingsalbums eller yndlingskunstnere. Der er også en søgefunktion, der gør det let og hurtigt at finde, præcis hvad du leder efter. For at skifte sang kan du også benytte dig af den avancerede ryste teknologi, der gør det let og hurtigt at skifte til næste sang uden at gå ind og ud af nogen menuer.

Med den smarte Genius software kan du også let udforske ny musik. Denne software er nemlig udviklet til automatisk at finde musik, der minder om det, du bedst kan lide. Når du klikker på din Genius funktion ved en af dine sange, så vil din iPod Nano altså automatisk selv finde andre lignende sange, som den vil anbefale til dig. Den kan oprette din helt egen Genius spilleliste, hvor der er fyldt med sange, som du vil elske. Denne funktion kan også lave miksede spillelister, hvor du kan opdage gammelt musik, som du slet ikke vidste, at du havde. Du får altså en ny bedste ven, der kan hjælpe dig med at opdage både nyt og gammelt musik.

Da den nyeste generation af iPoden ikke har nogle deciderede knapper, men arbejder efter touch på lige fod med din smartphone, så har Apple haft mulighed for at udvikle en endnu større skærmoverflade. På de 2,5” kan du altså se alle dine yndlingsfilm og serier og let og hurtigt spole frem og tilbage mellem dem. Du kan altså let have underholdning med overalt på farten. Med den store skærm og hele 16 GB lagerplads har du også rig mulighed for at fylde din iPod med billeder, som du kan se overalt.

Med den seneste Bluetooth 4.0 teknologi kan du også let og hurtigt forbinde din iPod med dine trådløse høretelefoner og nyde god musik og film uden nogen kabler.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavniPod Nano 16GB (7th Generation)
Produktegenskaber
TypeMP3 Player
Skærm *Yes
TouchscreenJa
SkærmtypeTouch
Display Type Resolution432x240
File Type SupportAAC, AIFF, AVI, Apple Lossless, JPEG, M4V, MOV, MP3, MPEG-4, MPEG-4, VBR, WAV
Type
Digital Medieafspiller
FM radioJa
FM-sender
Nej
Frequency Response Min20.0 Hz
Frequency Response Max20.0 Hz
BatteritypeRechargeable Li-ion
Spilletid30.0 timer
Opladningstid3.0 timer
Indbygget hukommelseJa
Hukommelsestype
Flash
Intern hukommelse
16 GB
Wi-FiNej
Bluetooth
Ja
Tilslutning
USB
Bitrate AAC Min8
Bitrate AAC Max320
Bitrate MP3 Min8
Bitrate MP3 Max320
Højde7.65 cm
Bredde3.96 cm
Dybde0.54 cm
Vægt31.0 g
Favorit
Prisalarm