1. Computer & Software
 2. Computer tilbehør
 3. Computermus
 4. Gaming-mus
ZOWIE EC1-A

Optisk, USB-A

Pris 529 kr.
·

Placering 74 i Gaming-mus

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.2

Baseret på 481 anmeldelser

 • 5

  63%

 • 4

  13%

 • 3

  9%

 • 2

  8%

 • 1

  7%

Super god, billig mus

Dette er uden tvivl den bedste mus, jeg nogensinde har købt og så er den ikke engang så dyr. Her får du rigtig meget kvalitet til pengene. Der findes selvfølgelig bedre muse i enkelte tilfælde. For eksempel til spil, hvor det kan være en fordel, at have makroknapper integreret i musen. Ellers går man ikke galt i byen med denne mus!

Perfect, but big!

Stor mus for large Hands, ellers er det en perfect mus med fin sensor. Jeg har brugt den i 6 måneder og har haft ingen problem. Musen er plug and go, no driver issue, dog skal man have en micepad.

Rigtig godt

Så tilfreds! Liggende godt i hånden din. Ingen særheder, bare en god, dejlig computer amus.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for ZOWIE EC1-A er 529 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle ZOWIE Gaming-mus

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.