Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Logitech MX Master

Logitech MX Master

Laser, 1600dpi, DPI Button, LED Lighting, Free Scroll
Flere egenskaber
fra 522 kr. til 1.410 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med sin ergonomiske form ligger Logitech MX Master perfekt i højre hånd. Dual scroll-hjul og funktionsknapper på siden giver let og effektiv navigation.

Formen til Logitech MX Master er støbt i hånden, og med sine bløde kurver, fungerer musen nærmest som en naturlig forlængelse af din højre arm. Når du skal sidde med musen i hånden i flere timer ad gangen, er det afgørende, at din hånd befinder sig i en naturlig position. Det kan du være helt sikker på, at den gør med Logitech MX Master. Du kan styre den med glidende bevægelser og du kan få hjælp fra knapperne og hjulene, der sidder så de passer perfekt til dine fingres positioner.

Når du skal læse mange lange dokumenter og bevæge dig ned gennem ark og hjemmesider, er Logitechs scrollehjul en god ven. Hvis du ruller hurtigt på hjulet, suser du ned gennem lange dokumenter. Tag farten af med fingeren, hvis du vil bevæge dig langsommere gennem et par vigtige sider. Med softwaren Logitech Options, som følger med, når du køber musen, kan du selv skifte hastighed og tilpasse denne funktion.

En af de unikke ting ved Logitech MX Master er, at der ikke alene er et hjul på toppen af musen. Der sidder også et hjul på siden, som er tilgængeligt med tommelfingeren. Det kan du eksempelvis bruge til at bevæge dig mellem forskellige faneblader, forskellige programmer eller skrue op og ned for lyden. Med Logitech Options bestemmer du selv hjulets funktion. På siden sidder også en række mindre knapper, som du kan give funktioner i Logitech Options. De kan eksempelvis lukke et vindue, åbne start-menuen og meget andet.

Med Logitech MX Master skal du ikke tænke over, hvilket underlag du placerer musen på. Teknologien Darkfield Laser Tracking sørger for, at den kører fejlfrit på alle overflader – selv på glas og andre blanke overflader.

Musen kan både tilsluttes computeren ved hjælp af den medfølgende Logitech Unifying™-modtager eller en almindelig Bluetooth-forbindelse. Musen kan tilsluttes op til tre enheder, hvilket er praktisk, hvis du arbejder med flere skærme. Logitech MX Master kører på et genopladeligt batteri. En fuld opladning kan holde i omtrent 40 dage, hvis du bruger den cirka seks timer dagligt. En indikator vil vise, når batteriniveauet er lavt. Du lader den op ved at tilslutte den til computeren med det medfølgende USB-kabel. Efter en opladning på fire minutter kan den køre én hel dag igen.

Produkt
ProduktnavnMX Master
Type
Type
Mus
Trådløs
Ja
WirelessYes
Teknologi
Laser
Gaming MouseNo
Produktegenskaber
Knapper
5
GenopladeligJa
Optisk opløsning
1600 dpi
FeaturesFree Scroll, LED Lighting, DPI Button
SensorDarkfield
ConnectionUSB Type-A
Battery TypeLi-Polymer
Wireless ConnectionBluetooth
Max. Range10.0 m
Størrelse
Height48.4 mm
Width85.7 mm
Depth126.0 mm
Vægt145.0 g