1. Computer & Software
 2. Computer tilbehør
 3. Computermus
 4. Gaming-mus
50+ overvåger
Logitech G903 Lightspeed Wireless

Optisk, USB-A

Sammenlign priser fra 797 kr. til 1.765 kr.
·

Placering 17 i Gaming-mus

ANNONCE

Fra Geekd

Logitech G903 LIGHTSPEED Trådløs Gaming Mus

1.099 kr.
Annonce

Midt.dk

fra858 kr.
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Jumbo Computer

fra865 kr.

Stratek Data

fra886 kr.
Annonce

Datacity

fra899 kr.

Licotronic

fra903 kr.

MyTechGear

fra910 kr.

Bull Gaming

fra930 kr.

badihodi

fra1.047 kr.

Jysk Kontorkoncept

fra1.083 kr.

GIGAPRO

fra1.189 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 1225 anmeldelser

 • 5

  58%

 • 4

  16%

 • 3

  6%

 • 2

  6%

 • 1

  13%

Fantastisk mus, men...

Logitech G903 Wireless er uden tvivl en fuldstændig fantastisk trådløs mus, og med Powerplay er det bare endnu bedre. Mit eneste problem med musen er, at jeg gennem ca. 3 år har haft 2 af samme mus. Den første fik en løs forbindelse i højre musetast, hvilket resulterede i dobbeltklik samt ingen respons på klik til tider. Dette er ikke optimalt for hverken gaming, hverdagsbrug eller andet. Det samme er nu sket for min nuværende G903 Wireless, dog på venstre musetast i stedet, altså endnu en løs forbindelse. Alt i alt er musen fantastisk, med hurtig responstid (når løse forbindelser ikke opstår), et lækkert design til både venstre og højre hånd, hvor man har mulighed for at flytte side-knapperne til den anden side, efter behov, samt en masse andre smarte funktioner. Dog trækker levealderen på musen, med hensyn til de løse forbindelser ned.

Fantastisk

Dette er en fantastisk mus, hvis man gerne vil have en trådløs mus med hurtig responstid så er det denne man skal have, plus jeg har købt power play med til musen som bare gør den endnu bedre

Awesome

En af de bedste mus jeg har købt igennem tiden, men nu er jeg også venstrehåndet og undgår alle specielt formet mus. Men rigtig god mus, med god software bagved, så man kan mappe keys eller comboer til knapperne.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Logitech G903 Lightspeed Wireless er 797 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 43 butikker.

Sammenlign alle Logitech Gaming-mus

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.