SteelSeries Apex M750 (Nordic)
SteelSeries Logo

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 80 anmeldelser

 • 5

  55%

 • 4

  34%

 • 3

  10%

 • 2

  0%

 • 1

  1%

Fantastisk kvalitet

Dette er mit første rigtige mekaniske tastatur, og jeg kan kun sige, at jeg er fuldt ud tilfreds. Har ikke fortrudt købet et sekund. Kvaliteten er helt i top, det er super robust og det føles som et keyboard, jeg vil kunne slå søm i væggen med. I starten havde jeg lidt problem med, at hvis jeg "hvilede" fingerene på knapperne, så skulle der ikke meget tryk til, før det blev registreret som et klik - hvilket har været skyld i et par dødsfald i nogle spil. Men her efter længere tilvending, sker det stor set aldrig mere. RGB lyset er noget af det bedste jeg har set. Og det er samtidig nemt at tilpasse med Steelseries egen software. Så alt i alt, et fantastisk keyboard, som varmt kan anbefales!

Lækre taster, solidt fundament

Alurammen er rigid og nem at tørre af. Tasterne er præcise og larmer ikke for meget. Masser af customization med Steelseries Engine software.

E-mailbruger
4 måneder siden

Meget god

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for SteelSeries Apex M750 (Nordic) er 1.875 kroner. Det er den bedste pris lige nu hos 1 butik.

Sammenlign alle SteelSeries Mechanical Keyboards

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.