Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Canon Pixma iP7250

Canon Pixma iP7250

Farve Blæk printer, Wi-Fi, USB Tilslutning, Duplex funktion
Fra 366 kr. til 7.336 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Canon Pixma iP725 printer hurtigt det dokument, du har brug for – uanset om det er e-mail, foto eller websider.

Vi får mere og mere forskellig elektronik mellem hænderne. Behovet for at kunne printe fra din Smartphone eller Tablet er blevet større. Med Canon Pixma iP725 kan du hurtigt printe både mails, websider, foto eller dokumenter via din Smartphone. Det er nemt og hurtigt, og det foregår via WIFI-tilslutning og den særlige Canon PRINT-app gør det nemt for dig at printe fra din Smartphone eller Tablet med kun få klik.

Canon Pixma iP725 har en afdæmpende og stilfuldt design med en selvåbende outputbakke, der er perfekt, hvis du har begrænset plads. Printeren har 5 separate blæktanke. Det er perfekt til dig, der ikke vil spilde en masse blæk og penge på at udskifte alt på én gang. Med separate blæktanke kan du nøjes med at udskifte den farve, der er brugt op.

Med Canon Pixma iP725 kan du bruge My Image Garden for at opleve fotoprinterens fulde potentiale. My Image Garden er med til at organisere dine billeder via blandt andet ansigtsregistrering. På den måde kan du hurtigt finde gamle og gode minde frem fra computeren og arrangere dem, som du vil. Med Print Your Days-app’en kan du også finde, arragere og printe billeder direkte fra Facebook.

Canon Pixma iP725 har 1 pl, 9600 dpi printhoved, der både leverer hurtigt print og fantastiske detaljer. Den har en A4 ISO ESTA-printhastighed på 15 ipm i sort/hvid og 10 ipm i farve. Alt i alt giver det dig billeder af fantastisk kvalitet på kun få sekunder. Canon Pixma iP725 har nogle af klassens bedste funktioner og indstillinger, der giver dig billeder og dokumenter af professionel kvalitet.

De dobbelte papirkassetter giver dig en hav af forskellige papirformater og –typer. Med Direct Disc Print kan du designe og printe etiketter på Blu-ray-diske, CD’er og DVD’er. Du kan nemt designe og printe dit eget cover, som du kan dele med familie og venner.

Med Canon Pixma iP725’s automatiske dupleks, som er automatisk dobbeltsidet print, sparer du papir. Samtidig giver det dine dokumenter et mere professionelt look. Udover at du sparer papir, så sparer du også strøm med den automatiske tænd/sluk funktion. Her bliver printeren automatisk slukket efter et selvvalgt tidsrum – og når du begynder at printe, tænder den naturligvis af sig selv. Vær med til at skåne miljøet og din elregning ved at vælge Canon Pixma iP725.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnPixma iP7250
Produktegenskaber
Type
Blæk
PapirformaterA4, A5
Scannertype
Flatbed
Scanner papirstørrelse
A4
TilslutningUSB, Wi-Fi
EgenskaberFarveprint
Duplex
Ja
Papirkapacitet
125
Støjniveau
44 dB
Udprintning
Maks. skrivehastighed (farve)
10.0
Maks. skrivehastighed (sort)15.0
Maks. opløsning
9600x2400 dpi
Størrelse
Højde12.8 cm
Bredde45.1 cm
Dybde36.8 cm
Vægt6.6 kg
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her