Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Populær
AL-KO Combi Care 38 E Comfort

AL-KO Combi Care 38 E Comfort

El Vertikalskærer, Opsamler

Fra 839 kr. til 1.439 kr.
·

Placering 1 i kategorien Vertikalskærere

Pris ekskl. fragt

billigmaskiner.dk

fra879 kr.
Johannes Fog Trælast & Byggecenter tilbyder hjemmelevering

Silvan

fra1.076 kr.

AL-KO

fra1.439 kr.

Er græsset altid skønnere på den anden side? Så mangler du måske en bedre plæneklipper. Combi Care 38 E lader dig bruge en maskine til alle aspekter af din græsslåning.

Combi Care 38 E kan både vertikalskære, lufte og opsamle, når græsset skal slås, og det gør, at du virkelig mærker en forskel både under og efter arbejdet. Maskinen egner sig ikke bare til græs. Den kan indstilles til, hvor langt den skal række ned i jorden, når den bruges, og den kan derfor også bruges til at få bugt med havens mos. Holder du ikke af efterårets blade, der hurtigt kan fylde hele haven, kan du endda indstille Combi Care 38 E til blot at gå en enkel centimeter ned i jorden – på denne måde vil den rive bladene sammen for dig langt hurtigere, end du selv ville kunne.

Dybden af hvor dybt du skærer, kan du lynhurtigt ændre med et enkelt tryk på en knap. Combi Care 38 E er en virkelig nem måde at få bugt med en græsplæne med mange bede og forskellige højder.

Vertikalskæren kommer med en opsamler på hele 55 liter, og du er derfor fri for at gå rundt og samle græsset efter, du har slået det. På denne måde kommer Combi Care E også til at spare dig til efter arbejdet, for her er det bare at tømme beholderen i en kompostspand.

Combi Care 38 E kan let indstilles i højden, så det passer til din optimale arbejdshøjde – du kommer derved ikke til at opleve smerter i ryg eller nakke som resultat af en dårlig arbejdsstilling.

Combi Care 38 E er lavet, så den kreerer dybe riller i græsplænen. De dybe riller sikrer, at græsset får både mere luft, vand og næring. Du vil efter lidt tid kunne se, at din græsplæne kommer til at stå både stærkere og grønnere, efter du er begyndt at bruge Combi Care 38 E.

Combi Care 38 E er lavet med tanke på, at det skal være nemt at holde sin græsplæne, derfor er der også tænkt opbevaring ind i maskinen. Den kan foldes, så der er plads til den i et lille redskabsskur. På denne måde bliver maskinen en mulighed i selv en lille kolonihave.

Combi Care 38 E er den perfekte løsning på at holde en have med kun en maskine, og den kommer med stor sandsynlighed til at gøre græsset grønnere på din side af vejen.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for AL-KO Combi Care 38 E Comfort er 839 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 18 butikker.