Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Kitchenaid Classic 5K45SSEWH

Kitchenaid Classic 5K45SSEWH

Køkkenmaskine , 4.3L, 275W, 10 hastighedstrin, Turbo/Pulse funktion

Fra 2.456 kr. til 4.000 kr.
·

Placering 7 i kategorien Køkkenmaskiner

Pris ekskl. fragt
WhiteAway.com tilbyder hjemmelevering

KitchenAid Classic 5K45SSE er en klassisk køkkenmaskine, som leverer upåklagelige resultater helt uden besvær eller avancerede indstillinger.

KitchenAid er kendt for at lave klassiske køkkenmaskiner af højeste kvalitet og med lang holdbarhed, som både kan bruges af professionelle kokke og ambitiøse amatører. Den mest klassiske model fra KitchenAid er formentlig denne Kitchenaid Classic 5K45SSE, som kan alt det, en køkkenmaskine skal kunne. Den har såkaldt Direct Drive motor, som kører stabilt og sikkert både høje hastigheder og lave, sejere omdrejninger. Med en motoreffekt på 275 watt kan den klare langt de fleste opgaver.

KitchenAid har lavet køkkenmaskiner i mere end 100 år. Og der kommer hele tiden nye modeller. Kitchenaid Classic 5K45SSE er ikke en ny model, hvilket også kan ses på det smukke og tidsløse design. Du kan dog være helt sikker på, at motoren og interiøret er opgraderet og anvender de nyeste teknologier.

Du kan stort set lave alverdens standardopskrifter i din Kitchenaid Classic 5K45SSE. I den medfølgende skål af stål – som kan rumme 4,3 liter – kan du eksempelvis fylde ingredienserne til en brøddej, lave en lækker chokoladekage med nødder og chokoladestykker eller piske æggehvider stive. Anskaffer du dig en Kitchenaid Classic 5K45SSE vil du hurtigt opleve, at den kan klare mange af de opgaver, som du plejede at bruge lang tid på i køkkenet. Når du tænder maskinen, kan den passe sig selv, mens du klarer andre opgaver i køkkenet eller slapper af.

Med til Kitchenaid Classic 5K45SSE hører et piskeris, som du eksempelvis kan bruge til at piske lækre og avancerede flødeskumme eller cremer, en dejkrog, som er perfekt til, når du skal lave brød og en k-spatel, som kan nå helt ud til kanterne og bør anvendes, når du forsigtigt skal vende en masse.

Hvis det udstyr ikke er tilstrækkeligt til, at du kan få dine kreative ønsker opfyldt, kan du heldigvis købe en masse yderligere udstyr. KitchenAids udstyr passer til alle mærkets køkkenmaskiner. Du kan eksempelvis få en kødhakker, en ismaskine, en slowjuicer, et råkostjern, en purépresser eller en citruspresser. Kitchenaid Classic 5K45SSE kan indstilles i 10 forskellige hastigheder, som du nemt kan skrue op og ned på, mens maskinen er i gang med at røre.

Den hvide Kitchenaid Classic 5K45SSE vil med sit klassiske retrolook være en smuk tilføjelse til ethvert køkken. Derudover vil den spare dig for ømme arme og mange timer i køkkenet.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,7(439 anmeldelser)
 • 5
  82%
 • 4
  11%
 • 3
  3%
 • 2
  1%
 • 1
  3%
Niveau 6
et år siden
3,0

Medelbra

Gedigen, kraftfull och tung maskin som står stadigt och inte låter alltför högt men har enligt mig två minus. Ena är att den behöver smörjas ganska ofta för att vispar och degkrokar ska kunna kopplas på och av smidigt. Det andra är att vispen går inte hela vägen ner i botten, det kan å andra sidan kompenseras med att man håller upp skålen lite. Maskinen kan köra ändå, vilket är en fördel gentemot andra köksassistenter.
Profilbillede
Niveau 8
et år siden (redigeret)*
3,0

Medelbra

 

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Kitchenaid Classic 5K45SSEWH er 2.456 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 12 butikker.