Kitchenaid Artisan 150/156

Kitchenaid Artisan 150/156

Køkkenmaskine, 4.8L, 300W, 10 hastighedstrin, Multidimensionsmixer
Flere egenskaber
fra 3.000 kr. til 8.045 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Den populære Kitchenaid Arisan 150/156 har for alvor slået sit navn fast i danskernes erindring med de mange kvalitetsskarpe funktioner som er indbygget i designet.

Der er visse designs, der bare sidder i skabet første gang, og som man derfor ikke for alvor behøver revolutionere, selvom årene går. Sådan et produkt er Kitchen Aids køkkenmaskiner, som ikke for alvor har ændret hverken form eller udtryk siden den legendariske Model K blev introduceret i 1930’erne i USA. Så vellykket var det originale design, at man faktisk stadig kan anvende originalt tilbehør til selv de nyeste Kitchen Aid køkkenmaskiner!

Men selvom designet ikke er ændret markant, betyder det ikke at Kitchen Aid Artisan 150/156 ikke lever op til de nyeste standarder. Kitchen Aid Artisan 150/156 er er den nyeste opdatering af den legendariske køkkenmaskine, og er udstyret med et bekvemmeligt vippehoved i et robust og godt design. Den kraftige røremaskine står stabilt plantet på køkkenbordet, og med mere end 15 forskellige stykker tilbehør, er Kitchen Aid Artisan 150/156 meget mere end bare end røremaskine.

Kitchen Aid Artisan 150/156 kan for eksempel bruges til at fremstille pasta fra bunden, som kraftigt rivejern, til at ælte dej, piske æggehvider, mose kartofler til kartoffelmos og meget, meget andet. Kitchen Aid Artisan 150/156 fås i flere end 20 forskellige farver, og inkluderer almindeligt udstyr som piskeris og røreskål i rustfrit stål. KitchenAid røremaskinen har ti forskellige hastighedsindstillinger, der gør det muligt at bruge røremaskinen til så forskellige formål som æltning af tung dej til piskning af æggehvider.

Kitchen Aid Artisan 150/156 er udstyret med den slidstærke og ikke mindst stærke Kitchen Aid motor, der gør alle røre- og ælteopgaver i køkkenet til en leg. Samtidig er Kitchen Aid Artisan 150/156 så veldesignet, at maskinen faktisk bruger mindre energi end mange konkurrenter på trods af, at den klarer selv tunge ælteopgaver bedre. Samtidig gør det robuste design, at en Kitchen Aid røremaskine vil holde år efter år. Det er ikke uden grund, at Kitchen Aid har fastholdt mange detaljer og grundlæggende udforming fra den oprindelige røremaskine fra 1930’erne, der også blev kendt for at fortsætte ufortrødent i årtier.

Kitchen Aid Artisan 150/156 leveres med piskeris, dejkrog og røreskål i rustfrit stål med det bekvemme vippehoved, der gør adgangen til både røreskål og udstyr nemt og behageligt. Det betyder også, at en Kitchen Aid Artisan er både bekvem at bruge og rengøre, hvilket gør den til en almindelig del af køkkenudstyret snarere end en eksotisk gadget, der mest har hjemme i bagest af et køkkenskab.

Produkt

Produktnavn
Artisan 150/156

Produktegenskaber

Type
Køkkenmaskine
Skålvolumen
4.8 L
Effekt
300 W
Antal hastighedstrin
10
Egenskaber
Multidimensionsmixer
Beholder materiale
Rustfrit stål
Materiale
Metal
Højde
35.3 cm
Dybde
39.0 cm
Bredde
22.1 cm
Vægt
10.6 kg
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis