Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Kenwood Major KMM770

Kenwood Major KMM770

Køkkenmaskine, 6.7L, 1200W Turbo/Pulse funktion, Stænk beskyttelse, Timer, Dele tåler opvaskemaskine, Variabel hastighedsfunktion, Inkl. Dejkrog, Dej pisker, Piskeris, Kødhakker
Flere egenskaber
fra 2.005 kr. til 5.398 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

En køkkenmaskine med stor kapacitet og høj effekt og hvor den nemt forvandles til netop dén maskintype, som du har brug for.

Fordelene er så åbenlyse, så mon ikke at de fleste af os på et eller andet tidspunkt har overvejet at anskaffe os en køkkenmaskine?

Hvis du har aktuelle planer om at investere i en køkkenmaskine, så er det helt sikkert muligt at finde frem til en kvalitetsmaskine, der kan klare de fleste all-round opgaver, og som ikke koster en mindre formue. En af markedets bedste lige nu er Kenwood KMM 770. Kenwood er kendt over hele verden for sine kvalitetskøkkenmaskiner, og da der bliver solgt en Kenwoodmaskine hvert tredje sekund et eller andet sted i verden, så taler det vist sit tydelige sprog. Der ér tale om et populært brand.

Ved at vælge en Kenwood KMM 770 er du garanteret langt mere end et kraftværk af en maskine. Naturligvis får du et stærkt og robust apparat, men du får så meget andet oveni. Under det flotte og gennemførte ydre er der en motor med en effekt på 1200 W, hvilket betyder, at den uden problemer kan røre selv tunge brøddeje. Uanset, om du skal bruge maskinen til at røre, mikse, blande eller blende, så er den stærk nok til at klare selv de noget tungere opgaver. Det gøres problemfrit i den flotte stålskål, som følger med. Det er en rummelig 6,7 l skål, som har tilhørende stænklåg. Du er derfor fri for, at dej, kød eller andet flyver dig om ørerne, når maskinen er i gang. Hvad angår hastighed, så kan du nemt regulere den ved hjælp af den trinløse hastighedsknap.

Med en størrelse på: Højde: 34 cm x Bredde: 23 cm x Dybde: 39 cm og en vægt på 10,2 kg får du en køkkenmaskine, der passer til de fleste køkkener, og som står stabilt på bordet.

Der medfølger et stort udvalg af spændende ekstraudstyr, så du kan bruge den til netop dét, som du ønsker i forhold til madlavning. Hvad for eksempel med at lave din egen lækre saft med en saftpresser, blande din egen lækre is med en ismaskine, fremtrylle din yndlingspasta med et pastaapparat, eller lave sunde salater med et handy råkostapparat? Mulighederne ved anvende specialfunktionerne er mange og uanede, så hvorfor ikke bare komme i gang hurtigst muligt? Det skal tilføjes, at glasblender og kødhakker medfølger.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnMajor KMM770
Produktegenskaber
TypeKøkkenmaskine
Inklusiv tilbehørDejkrog, Piskeris, Dej pisker, Kødhakker
Skålvolumen
6.7 L
Effekt
1200 W
EgenskaberStænk beskyttelse, Variabel hastighedsfunktion, Timer, Dele tåler opvaskemaskine, Turbo/Pulse funktion
Beholder materialeRustfrit stål
Antal inkluderede skåle1 stk
FarveSølv
Højde34.0 cm
Dybde39.0 cm
Bredde23.0 cm
Vægt10.2 kg