Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Bosch PSR 18 LI-2 Solo

Bosch PSR 18 LI-2 Solo

Skruemaskine, Batteri, 18V, Nøgleløs borepatron, LED-Lys, Frem/Tilbage funktion, Multigear, Auto lås, 0.9kg, 10 Momenttrin, Borefunktion, Skruefunktion, m. 0 batteri(er)
Flere egenskaber
Fra 550 kr. til 1.336 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Her er muligheden for en skruemaskine, der virkelig lader dig angribe selv de helt store oplevelser på en virkelig enkel og brugervenlig måde.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med en imponerende kraft. Faktisk er den blandt superligaen indenfor skruemaskiner på markedet, når det kommer til, hvad de forskellige modeller kan præstere. Du kan forvente en model, der ikke giver op på hårde overflader eller besværlige lag - Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine bliver ikke sløv eller rystende, når du bruger den på krævende områder, den kører ganske enkelt på, og gør den tunge del af arbejdet for dig. Skulle du finde en overflade, der er så hård, at Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine virkelig skal op i omdrejninger, kan du benytte dig af det støttegreb, boremaskinen kommer med for at sikre, at du stadig får den optimale støtte, selv når skruemaskinen arbejder hårdest.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med et enormt brugervenligt design. Skruemaskinen har en indbygget lampe, der bliver aktiveret, når man tager om grebet på skruemaskinen. Man har dermed altid lys helt tæt på til arbejdet. Skruemaskinen kommer med et greb af gummi og er dermed enormt behagelig at holde, når der arbejdes, og du kommer højest sandsynligt til at opleve, at du derfor vil kunne fortsætte dit arbejde markant længere, end du ville kunne med andre skruemaskiner på markedet.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med 25 momenttrin. Skruemaskinen leveres i en kuffert og kommer med 241 dele – langt de fleste skruemæssige situationer er dermed allerede dækket, når du køber sættes.

Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine vejer under to kilo, og imponerer dermed ved at kombinere en virkelig lav vægt med en enorm høj ydeevne. Maskinen kommer med indbyggede batterier, så du er klar til at bruge den med det samme. Er du ikke vant til at bruge skruemaskiner, kan du finde guides til Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine på YouTube – men maskinen er også så brugervenlig, at den gør langt det meste af arbejdet for dig. Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine kommer med en batterispænding på 18V.

Selv hvis du ikke har gør det selv-projekter i kikkerten, er Bosch PSR 18 Li-2 akku skruemaskine et oplagt køb, fordi den er en virkelig solid all-around maskine, der lader dig løse alt i hjemmet på ganske kort tid.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnPSR 18 LI-2 Solo
Produktegenskaber
TypeSkruemaskine
Type borepatronNøgleløs borepatron
BitsholderBorepatron
Maks. borepatron størrelse10.0 mm
Max skrue diameter10.0 mm
Vibrationsværdi2.5
Støjniveau76 dB
Funktioner
SkruefunktionJa
BorefunktionJa
EgenskaberAuto lås, Frem/Tilbage funktion, LED-Lys, Multigear
Hastighed (RPM)1340.0 rpm
Hastighedstrin2
Max. Drejningsmoment (Nm)46.0 nm
Momenttrin10 stk
Antal gear2 stk
Max borediameter i træ
35 mm
Max borediameter i metal
10 mm
Strømforsyning
StrømkildeBatteri
BatteritypeLi-Ion
Spænding18.0 V
Antal batterier0 stk
Størrelse
Vægt0.9 kg
Favorit
Prisalarm