Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Dewalt DCD790D2 (2x2.0Ah)

Dewalt DCD790D2 (2x2.0Ah)

Skruemaskine, Batteri, 18V, LED-Lys, Kulfri, 1.6kg, 21 Momenttrin, Borefunktion, Skruefunktion, m. 2 batteri(er)
Flere egenskaber
Fra 2.108 kr. til 4.029 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Dewalt DCD790D2 sikrer dig den allerhøjeste kvalitet, der samtidig holder i lang tid.

Dewalt DCD790D2 er en boremaskine, der kan det hele. Det er en boremaskine af lækker kvalitet, der kan alt, hvad du har brug for. Og så er den både hurtig til at oplade, samtidig med at batteriet holder længe, så du ikke risikere at løbe tør for strøm midt i det hele. Det er den perfekte boremaskine til gør-det-selv-manden, der gerne vil have lidt ekstra til alle projekterne.

Netop batteriet er et af de allerstørste fordele ved Dewalt DCD790D2. Den har et 18V XR Li-Ion boremaskine med 2,0 Ah XR Li-Ion batteri-teknologi. Batteriet er et Li-Ion slide-batteri til helt perfekt montering og demontering. Det gør Dewalt DCD790D2 hurtig og nem at arbejde med. Batteriet er meget hurtig til at oplade. Derudover sikrer det gode batteri, at du kan nå at fuldføre dine opgaver, inden det skal lades op igen. Og hvem har ikke prøvet at stå midt i en opgave, hvor boremaskinen pludselig ikke vil mere – på trods af, at batteriet lige har ladt op. Dette slipper du for med Dewalt DCD790D2.

Dewalt DCD790D2 er en meget effektiv boremaskine. Den har en kulløs motorteknologi, der sikrer dig en utrolig effektiv boremaskine, så du hurtigt og nemt kan løse dine opgaver, uden at det går ud over kvaliteten. Dewalt DCD790D2 har en to-gears helmetal-transmission, der er med til at øge køretiden og forlænge maskinens levetid. Den har et 15-positiones justerbart moment, der optimerer præcision ved skrueopgaver i en lang række materialer. Med Dewalt DCD790D2 har du fuld kontrol over dine opgaver hele tiden.

Dewalt DCD790D2 har et LED-lys, der giver dig et godt overblik over det, du er i gang med. Det er igen med til at sikre, at du hele tiden har kontrol over, hvad du laver. Dewalt DCD790D2 har en bæltekrog i stål og stærk magnetisk bitholder. Boremaskinen er et kompakt letvægtsdesign, der gør den både let at arbejde med, samtidig med at den gør det muligt at arbejde i trange områder.

Boremaskinen Dewalt DCD790D2 kan det hele. Den er designet til at være effektiv og til at løse opgaver hurtigt. Den kommer med en Multi-volt-lader til 18V, 14,4V og 10,8V XR Li-Ion slide-batterier. Dewalt DCD790D2 er både driftsikker, og så er det en boremaskine af allerhøjeste kvalitet med god ergonomi. En boremaskine, der hører til i ethvert hjem med sans for gør-det-selv-projekter.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnDCD790D2 (2x2.0Ah)
Produktegenskaber
TypeSkruemaskine
Vibrationsværdi2.8
Støjniveau76 dB
Funktioner
SkruefunktionJa
BorefunktionJa
EgenskaberKulfri, LED-Lys
Inkluderet tilbehørBatteri, Opbevaringskasse
Hastighed (RPM)2000.0 rpm
Hastighedstrin2
Max. Drejningsmoment (Nm)5.6 nm
Momenttrin21 stk
Max borediameter i træ
38 mm
Max borediameter i metal
13 mm
Strømforsyning
StrømkildeBatteri
BatteritypeLi-Ion
Udgangseffekt360 W
Spænding18.0 V
Antal batterier2 stk
Batterikapacitet2.0 Ah
Størrelse
Vægt1.6 kg
Favorit
Prisalarm