Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5

Eventyr, Action, PEGI Aldersmærkning 18+, open world
Flere egenskaber
fra 127 kr. til 534 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Spændende action adventure spil med masser af timers underholdning. Her er der fuld knald på fra start til slut, og du bestemmer i høj grad selv farten.

Er du til fed og vild grafik, hvor du får lov til at spille kriminel i en fiktiv by på den amerikanske vestkyst, så er det spillet for dig. Spillet hører til blandt succes-giganterne og havde inden lanceringen af Grand Theft Auto 5 på verdensplan solgt flere end 100 millioner eksemplarer. Der er tale om et såkaldt open world action adventure spil, et shooterspil, der er udviklet af Rockstar North. Grand Theft Auto 5 er den første nye udgivelse siden forgængeren, som logisk nok hedder Grand Theft 4, og som blev udgivet til konsol tilbage i 2008.

Open world spil er en betegnelse for et spil, hvor handlingen foregår i en virtuel verden, og hvor du som spiller har en vis frihed til at agere, som du vil. Du kan, i højere eller mindre grad, selv vælge, om du vil følge historien i spillet, eller gøre som du vil. Der er tale om en spændende historie, og det er op til dig, om du ønsker at spille alene eller vil multiplaye online. Denne type spil kendes også som sandbox, på dansk sandkassespil.

Der er ingen tvivl om, at der er rigtigt mange gamere, der har set frem til denne udgivelse, og den skuffer bestemt heller ikke. I løbet af de første 3 dage efter lanceringen af Grand Theft Auto 5 havde spillet indtjent over 1 milliard dollars, hvilket gør det til det hurtigst indtjenende produkt i underholdningens historie.

Den simulerede virkelighed fremstår knivskarpt og så detaljerigt, at grafikken af mange betegnes som noget af det mest eminente inden for spil af denne kaliber. Men, uanset hvor fantastisk billedsiden er, så er den intet værd, hvis lyden halter. Det gør den så heldigvis ikke. Her er der nemlig skruet op for den store lydside. Der er brugt megen tid og omhu på at udvælge musik til at understrege de forskellige stemninger og historier undervejs i spillet, og det virker. Det giver en følelse af, at du er en del af ”det hele”, så godt matcher de mange flotte musikstykker både den enkelte scene og situation.

Du kan få Grand Theft Auto 5 til Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One og PC.