Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Eventyr, Action, PEGI Aldersmærkning 18+
Fra 104 kr. til 399 kr.
Annonce fra Qualigaming115 kr.
 • Fri fragt
 • På lager
 • Butikker(13)

  Fra 104 kr.
 • Udenlandske(9)

  Fra 88 kr.

Spændende action adventure spil med masser af timers underholdning. Her er der fuld knald på fra start til slut, og du bestemmer i høj grad selv farten.

Er du til fed og vild grafik, hvor du får lov til at spille kriminel i en fiktiv by på den amerikanske vestkyst, så er det spillet for dig. Spillet hører til blandt succes-giganterne og havde inden lanceringen af Grand Theft Auto 5 på verdensplan solgt flere end 100 millioner eksemplarer. Der er tale om et såkaldt open world action adventure spil, et shooterspil, der er udviklet af Rockstar North. Grand Theft Auto 5 er den første nye udgivelse siden forgængeren, som logisk nok hedder Grand Theft 4, og som blev udgivet til konsol tilbage i 2008.

Open world spil er en betegnelse for et spil, hvor handlingen foregår i en virtuel verden, og hvor du som spiller har en vis frihed til at agere, som du vil. Du kan, i højere eller mindre grad, selv vælge, om du vil følge historien i spillet, eller gøre som du vil. Der er tale om en spændende historie, og det er op til dig, om du ønsker at spille alene eller vil multiplaye online. Denne type spil kendes også som sandbox, på dansk sandkassespil.

Der er ingen tvivl om, at der er rigtigt mange gamere, der har set frem til denne udgivelse, og den skuffer bestemt heller ikke. I løbet af de første 3 dage efter lanceringen af Grand Theft Auto 5 havde spillet indtjent over 1 milliard dollars, hvilket gør det til det hurtigst indtjenende produkt i underholdningens historie.

Den simulerede virkelighed fremstår knivskarpt og så detaljerigt, at grafikken af mange betegnes som noget af det mest eminente inden for spil af denne kaliber. Men, uanset hvor fantastisk billedsiden er, så er den intet værd, hvis lyden halter. Det gør den så heldigvis ikke. Her er der nemlig skruet op for den store lydside. Der er brugt megen tid og omhu på at udvælge musik til at understrege de forskellige stemninger og historier undervejs i spillet, og det virker. Det giver en følelse af, at du er en del af ”det hele”, så godt matcher de mange flotte musikstykker både den enkelte scene og situation.

Du kan få Grand Theft Auto 5 til Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One og PC.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3,6(2472 anmeldelser)
 • 5
  52%
 • 4
  10%
 • 3
  7%
 • 2
  5%
 • 1
  26%

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Grand Theft Auto V er 104 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 13 butikker.