Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Fallout 4

Fallout 4

Shooter, Eventyr, Action, RPG, PEGI Aldersmærkning 18+
Fra 46 kr. til 389 kr.
 • Butikker(8)

  Fra 46 kr.
 • Udenlandske(10)

  Fra 38 kr.

Det hyldede Fallout 4 byder på fængslende plots og en umanerligt stor postapokalyptisk verden at udforske.

Atomkrigen kommer og udsletter det meste af livet på jordens overflade. Selv overlever du i den højteknologiske sikkerhedsboks 111. Med hamrende hjerte træder du ud i den sønderbombede Boston-forstad, hvor du levede med din familie for to hundrede år siden. Heldigvis bliver du snart mødt af din tidligere robot-butler, som boede sammen med dig og din familie, dengang verden stadig var intakt. Du har en mission og eventyret kan begynde.

Fallout 4 er ikke uden grund et af de mest hyldede adventure- og rollespil på grund af sin fængslende verden, en række overraskende og udfordrende plots samt et veludbygget rollespilselement. Det anmelderroste spil er en mangefacetteret helhedsoplevelse, som byder på en avanceret verdensopbygning og ekstremt gennemført historiefortælling, som kun de færreste computerspil kan leve op til. Den stemningsfulde postapokalyptiske verden er fyldt med avancerede og runde karakterer og uforudsigelige plottwists, som Hollywood-film sjældent rammer.

Du bygger selv din karakter op i begyndelsen af spillet, og her kan du bl.a. vælge, om du vil være moren eller faren i den lille overlever-familie. Spillet har desuden et væld af fængslende subplots, og mange rapporterer at have været fanget ind i fascinerende underhistorier i ugevis, inden de overhovedet begynder at beskæftige sig med den overordnede historie i Fallout 4. Din questlog hjælper dig med løbende at holde styr på dine mange opgaver i spillet, så du aldrig mister overblikket over den store mission.

I forhold til de tidligere Fallout-udgaver bliver Fallout 4 ofte rost for at have langt flere individuelle tilpasningsmuligheder og i det hele taget skrue op for rollespilselementet.Der er rigtigt mange muligheder for at lave individuelle mods, og du kan sågar få tilføjelsespakker med ekstra muligheder. En populær feature med Fallout 4 er den aktive brug af følgesvende. Du kan for eksempel få en særdeles kompetent schæferhund med på din vej, som bl.a. kan bide sig fast i dine fjender, så de er nemmere at overmande. Undervejs i spillet vil du se mange store fordele ved at have en følgesvend med dig.

En af de helt store udfordringer ved spillet er de mange moralske dillemmaer og svære valg, du bliver stillet over for. Hvem kan du stole på, og hvem kan du ikke? I den radioaktive ødemark kæmper mange for overlevelse, og du kan være med til at præge fremtidens verden.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse af produktet eller se anmeldelser fra vores medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3,6(2411 anmeldelser)
 • 5
  48%
 • 4
  15%
 • 3
  9%
 • 2
  6%
 • 1
  21%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Fallout 4 er 46 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 8 butikker.

Produkt

Produktnavn

Fallout 4
Produktegenskaber

Type

Spil

Genre

Action, Eventyr, RPG, Shooter

PEGI Aldersmærkning

18+

PEGI indholdsbeskrivelse

Groft sprogbrug, Vold

Spil modus

Alene

Antal spillere offline

1

Subgenre

First-Person Shooter (FPS), Sandkasserollespil

Udgiver

Bethesda Softworks

Udvikler

Bethesda Game Studios

Release Date

2015-11-10
Log ind

Bliv gratis medlem

Ikke medlem? Bliv medlem