Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Football Manager 2017

Football Manager 2017

Sport, PEGI Aldersmærkning 3+
Fra 194 kr. til 289 kr.
Annonce fra Ellos Danmark210 kr.
 • Købsgaranti
 • På lager
 • Butikker(6)

  Fra 194 kr.
 • Udenlandske(5)

  Fra 146 kr.
Livekort.dk
  Ellos Danmark
  Købsgaranti

  Købsgaranti

  GamestoreFootball Manager 2017
  230 kr.
  Expert.dk
  Købsgaranti

  Købsgaranti

  Power
  Købsgaranti

  Købsgaranti

  Coolshop
  Købsgaranti

  Købsgaranti

  Er du vild med Football Manager, vil du ikke bliver skuffet over 2017-udgaven, hvor både grafik og spillernes intelligens er højnet.

  Football Manager 2017 lever klart op til forventningerne. Forbedringer på forskellige fronter som grafik og brugerfladen er bare noget af det nye. Som forventet med en ny udgave af Football Manager er der i 2017-udgaven nemlig lagt vægt på, at både spillere, stadion og selv græsset skal se mere ægte ud. Spillernes bevægelser er mere livagtige, og der er nu en række flere bevægelser, de kan udføre, hvilket giver et mere varieret spil. Og med dette følger også et spil, der kører mere flydende. Spillerne er i stand til at bevæge sig i nye retninger hurtigere og overskue flere forskellige beslutninger, så hele spillet kommer tættere på en ægte fodboldkamp. Den ægte fodboldkamp simuleres også ved, at spillerne stiller op på linje, før der siges god kamp.

  Spillerne er over hele linjen blevet mere intelligente. Deres spil er udviklet efter deres specifikke plads, og de er i stand til at køre anderledes spilsituationer end tidligere. Desuden er der i denne udgave mere fokus på skader – både hvad skaden er, samt hvorfor og hvordan den er kommet.

  Som de fleste ved, er der kommet en ny regel, der betyder, at bolden ikke længere behøver at blive spillet fremad som det første, men blot kan lægges tilbage til en anden spiller. Denne regel er selvfølgelig taget med i 2017-udgaven.

  Hele vejen igennem Football Manager 2017, er der lavet små forbedringer. For eksempel er der kommet en ny kameravinkel, hvor du ser spillet fra en vinkel bagved målet. På den måde kan du følge godt med i indlæg og se, hvordan spillerne klarer den målfarlige situation. Men det er ikke kun spillerne, der er en del af dit hold. Du er som manager den styrende enhed, og dette personificeres i 2017-udgaven. Nu kan du nemlig lave dig selv som en avatar direkte fra et billede, så du får en vellignende figur af dig selv i spillet – nu kan du virkelig udleve alle dine managerdrømme. Derudover er der nye funktioner i multiplayer-mode, sociale medier har fået større indflydelse på dit ry som manager, du kan scoute interessante spillere ved hjælp af masser af dataanalyse, og analyse af kampen er blevet udvidet og så videre.

  Football Manager 2017 indeholder altså et væld af nye funktioner, der gør hele oplevelsen mere levende og ægte.

  Lignende produkter

  Anmeldelser

  Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

  4,2(59 anmeldelser)
  • 5
   24%
  • 4
   73%
  • 3
   3%
  • 2
   0%
  • 1
   0%

  Spørgsmål og svar

  Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

  Produktinformation

  Laveste pris for Football Manager 2017 er 194 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 6 butikker.