Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Diablo 3

Diablo 3

Eventyr, Action
Fra 92 kr. til 189 kr.
Annonce fra Coolshop183 kr.
 • Fri fragt
 • Købsgaranti
 • På lager
 • God vurdering
 • Butikker(13)

  Fra 92 kr.
 • Udenlandske(6)

  Fra 84 kr.

Alle rigtige gamere kender til Diablo serien, og nu kan du få Diablo 3 og genleve det klassiske rollespil og action.

Diablo 3 er den tredje version i den klassiske Diablo serie. Her er spillet blevet udviklet yderligere, og der er flere våben og muligheder, men stadig den samme populære spilleplatform, som du kender fra tidligere spil. Mange gamere har uden tvivl startet deres tidligere spillår med at bruge timevis foran ét af de populære Diablo spil, og nu kan du altså genfinde denne spilleglæde med nogle nye udviklede muligheder.

Da det første Diablo spil blev udviklet, var det en revolution inden for gaming, og der er kun får spil, der har opnået samme succes, som Diablo har. I Diablo 3 er spillet udviklet med nye og spændende funktioner, men ud fra samme populære princip som de tidligere spil, hvor det handler om at finde en god balance mellem rollespil og massevis af action.

Hvad enten du nu vil spille som mand eller kvinde, kan du vælge mellem både Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk eller Demon, imens du drager ud på din mission. Diablo 3 er opbygget efter en spændende og fantastisk fortælling, der giver en ekstra indlevelse i spillet. Når du først har gennemført spillet, kan du starte forfra med en af de andre figurer, hvor du pludselig får helt nye muligheder og våben, der ændrer på spillets gang og din historie i underverdenen.

Noget af det der gør spillet spændende er også de mange våben, der altid giver nye muligheder for, hvordan du skal planlægge det næste angreb. Alle våben har specielle fordele ligesom alle figurer har forskellige kræfter, og det er nu op til dig at planlægge, præcis hvordan du vil udnytte de våben og kræfter bedst muligt i dit spil. I Diablo 3 er der udviklet en type af 3D teknologi, der giver en helt ny dimension til spillet, som er nervepirrende og får dig til for alvor at leve dig ind i spillet.

Med Diablo 3 kan du også få massevis af sjov og spil med eller mod dine venner. Du kan forbinde spillet med battle.net og herved finde nye modstandere, så du kan dyste mod folk fra hele verden. Det gør spillet endnu federe end de tidligere versioner. Glæd dig til at komme i gang med denne fede version af det klassiske spil, der tager de tidligere versioner til den næste level.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3,6(2462 anmeldelser)
 • 5
  45%
 • 4
  17%
 • 3
  10%
 • 2
  8%
 • 1
  20%

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Diablo 3 er 92 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 13 butikker.