Internationale butikker
Pris inkl. fragt

Med denne opvaskemaskine fra Bosch får I en effektiv hjælp i dagligdagen. Den vasker hurtigt og effektivt op, og den gør det meget stille.

Bosch SMU50M92SK er placeret i energiklasse A++, hvilket er pænt og giver god mulighed for at klare opvasken uden at forbruge meget vand eller elektricitet. Således er denne opvaskemaskine også ganske økonomisk i brug, og den hører samtidig til i den prisbillige ende af de gode mærker på markedet. Bosch borger for kvalitet, og denne maskine er bestemt ingen undtagelse.

Alt i alt er der derfor flere gode grunde til, at denne opvaskemaskine fra Bosch hører til blandt de mest populære i Danmark. Den er relativt billig i anskaffelse, den er rimelig økonomisk i brug, den er mere end hæderlig, hvad angår energi- og vandforbrug, og den klarer opvasken hurtigt og effektivt. Som en opvaskemaskine af høj kvalitet er den også slidstærk og stabil, og den må bestemt betragtes som en god investering i køkkenet.

Bosch SMU50M92SK tilbyder en række varierende vaskefunktioner, med fem for skellige programmer og fire temperaturer. Opvaskemaskinen rummer op til 13 kuverter pr. vask, hvilket vil sige, at den egner sig godt til en familie på 4-5 medlemmer. Maskinen har en timer-funktion, så opvasken kan planlægges i op til 24 timer fremefter. I kan således klare opvasken på det tidspunkt af døgnet, der er mest velegnet for jer. Eftersom denne Bosch er så støjsvag, kan den vaske uden at forstyrre, uanset om I sidder i køkkenet, eller I er gået i seng for at sove. SMU50M92SK passer sit arbejde ganske stille, men med ærmerne smøget op. Opvasken er helt ren efter en tur i denne maskine.

Blandt de øvrige funtioner i Bosch SMU50M92SK findes Aqua Stop, som effektivt forhindrer vandskader fra maskinen. I kan derfor trygt starte maskinen og derefter tænke på andre ting. Blandt fordelene er desuden systemet RackMatic, som giver fleksibilitet, når opvasken fyldes i opvaskemaskinen. Bestik og service kan således fordeles i fleksible kurve, der bedre udnytter pladsen. Endvidere byder denne opvaskemaskine på funktionen VarioSpeed, der giver mulighed for at sætte tempoet for vask og tørring i vejret. Med denne funktion klares opvasken op til tre gange hurtigere end med normal indstilling.

Med en Bosch SMU50M92SK får I en prisbillig opvaskemaskine, der stadig ligger højt placeret, hvad angår effektivitet og miljøvenlig opvask. Samtidig en maskine, der giver fleksibilitet ved opvasken, og stilhed i køkkenet.

Log ind
Bliv medlem