Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Jawbone UP24

Jawbone UP24

Aktivitetsarmbånd, Unisex, Bluetooth, Touchskærm, Vibration, Ur, Vandafvisende
Flere egenskaber
fra 297 kr. til 888 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Jawbone UP24 er en fantastisk aktivitetsmåler, der både ser godt ud og holder styr på din træning.

Med det nye smarte armbånd fra Jawbone, kan du holde godt styr på din træning og samtidig se smart ud. I et let og elegant design, kan du altså have armbåndet på i hverdagen både under træningen og til normale hverdagsaktiviteter. Du får altså et lækkert armbånd, der samtidig holder din motivation for træning og aktivitet helt i top.

Med til det smarte Jawbone UP24 hører sig en app, der indsamler data fra din daglige aktivitet. I denne app kan du let holde styr på, præcis hvor aktiv du har været i løbet af dagen, ugen eller måneden og holde statistik, som er fantastisk til at holde din motivation i gang. En anden god fordel ved appen er, at du kan tilføje, hvilken mad du spiser, og hvilket humør du er i, så du altså får en komplet profil over din hverdag blandet med din træning.

Der er indbygget en avanceret accelerationsmåler i armbåndet, som giver en præcis analyse af din træning. Ved hjælp af denne nye teknologi kan du altså se, præcis hvor mange kalorier du forbrænder. Den sammenligner også din samlede aktivitetstid med, hvor meget du sidder stille i løbet af dagen. Med to LED-lys indbygget i armbåndet kan du se, effekten og din nuværende status. Det flotte armbånd har også indbygget Bluetooth 4.0, der ger det let og hurtigt at koble det til din telefon, så du altid kan aflæse informationer og statistikker over din træning.

Jawbone UP24 er udstyret med et effektivt 32 mAh Lithium-ion polymer batteri, der giver op til syv dages batteritid uden opladning. Fra batteriet er helt dødt, kan det hurtigt oplades til fuldt igen på små 80 minutter via USB-kablet, der medfølger med armbåndet. Armbåndet er lavet af et specielt TPU-gummi med et dæksel af TR-90 nylon, som er udviklet specielt til at være god til aktivitet uden at være til gene for dig under anvendelse.

Uanset om du har Android eller iOS enheder, kan du let og hurtigt forbinde dit armbånd med din enhed. Det vil altså sige, at du på din iPhone, iPad eller anden smartphone løbende kan holde dig opdateret på din aktivitet. Med i pakken får du selve armbåndet, en brugervenlig guide til hvordan du får mest ud af dit nye armbånd samt et USB-kabel til opladning. I stedet for et stort aktivitetsur, kan du altså nu få dette smarte lille aktivitetsarmbånd, som har alle de samme funktioner.

Produkt
ProduktnavnUP24
Produktegenskaber
TypeAktivitetsarmbånd
Vægt23 g
Tilgængelige ur farverBlå, Grøn, Gul, Orange, Pink, Rød
Tilgængelige rem farverBlå, Grøn, Gul, Orange, Pink, Rød
Data overførselKabel
MålgruppeUnisex
Smartphone kompabilitetAndroid, iPhone
Trådløs teknologiBluetooth Smart
Bluetooth Version4.0
Tykkelse/højde12.0 mm
Lanceringsår2013
EgenskaberBluetooth, Touchskærm, Ur, Vandafvisende, Vibration
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
DistanceJa
Træning
Andre træningsfunktionerDistance
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)14.0 Dage
OpladningUSB