Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Garmin Approach S2

Garmin Approach S2

Sportsur, Ur
Flere egenskaber
Fra 149 kr. til 1.299 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Clickgolf.co.uk

Approach S2 GPS Golf Watch White/Grey

Approach S2 GPS Golf Watch White/Grey

Approach S2 GPS Golf Watch White/Grey

905 kr.
822 kr. ekskl. fragt
Til butik

Garmin Approach S2 er et ur, der er udviklet til at gøre dit golfspil endnu bedre.

Med Garmin Approach S2 kan du nyde af en masse information, der kan være hjælpsom og praktisk under dit golfspil. Ved hjælp af den seneste teknologi inden for GPS og sammen med en fantastisk software, sørger Garmin Approach S2 for at give dig en fordel på golfbanen og samtidig give dig vigtig information efter dit spil, som du kan bruge til senere spil.

Uret er både smart og effektivt. Du kan anvende det til golf, men du kan også bruge det som normalt ur til hverdagen. Det er stilrent og passer til enhver tøjstil, hvad enten du dyrker sport eller bruger det til daglig brug. Du kan også vælge det smarte ur i flere forskellige farver, så du får et ur, der passer perfekt til netop din smag. Med det nye Garmin Approach S2 vil dine modspillere misunde dig på golfbanen og ønske, at de selv havde et ur til golf.

Uret er allerede programmeret med mere end 38.000 golfbaner verden over, så det er lige til at tage i brug, uden at du skal installere eller programmere det. Det er bygget til at kunne give dig en masse praktisk information om de forskellige baner. Inden spillet kan den for eksempel vise dig afstande på banen til for eksempel greenen, bunkerne eller kanterne. Herved kan du altid justere dit spil præcis efter, hvor du står.

Ved hjælp af en effektiv GPS kan du altid måle, præcis hvor langt dit skud nåede, og hvor langt du efterfølgende kan skyde. Dette giver altså en ekstra hjælpende hånd til at vælge, hvilket jern du skal bruge, og hvor meget kraft du skal give i dit skud. Med et effektivt og genopladeligt batteri kan du nyde hele tre ugers brug af uret uden opladning, og hvis du spiller med GPS på, kan du spille i hele 8 timer uden pause.

Der er en indbygget funktion, som gør det let at holde scoren digitalt. Herved kan du også sammenligne hele sæsonens resultater, og se hvor meget du løbende forbedrer dig. Garmin Approach S2 er altså også med til hele tiden at holde din motivation i top. Det smarte er også, at du kan forbinde dit ur med din computer, så du kan lægge din score op eller printe den, så du altid har styr på, hvordan det går dig ude på banerne.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnApproach S2
Produktegenskaber
TypeSportsur
Rem materialeSilikone
Vægt52 g
Datalagring (RAM)32.0 MB
Skærmstørrelse1.0 "
SkærmtypeLCD
Tilgængelige ur farverGrøn, Lilla, Rød
Tilgængelige rem farverHvid, Sort
Vandtæt ned til
10 m
SensorerGPS
Mobil App kompabilitetGarmin Connect
Trådløs teknologiANT+
EgenskaberUr
Activity Tracking
DistanceJa
Batteri
Batteritid (GPS/træningstilstand)8.0 timer
Favorit
Prisalarm