Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Garmin Vivosmart

Garmin Vivosmart

Aktivitetsarmbånd, Unisex, Bluetooth, Pulsmåler, Vandtæt, Touchskærm, Vibration, Alarm, Ur, Vandafvisende, Cykling
Flere egenskaber
Pris 735 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Hvad enten du bare træner for sjov, eller er ved at træne op til en ironman, kan det både være sjovt og gavnligt at kende bedre til dine tider og tal, og netop dette kan Vivosmart Puls hjælpe dig med.

Vivosmart Puls er et løbearmbånd, du tager på inden du starter din træning, hvad end dette er fitness, løb, svømning eller noget helt fjerde. Undervejs i din træning måler armbåndet din data indenfor en lang række områder, der både kan hjælpe dig til at blive bedre inden for din træningsdiciplin og fortælle dig noget om dit helbred. Armbåndet måler både, hvor mange skridt du har taget, hvilken højde disse er taget i, hvor mange etager de er taget på, hvor mange kalorier du har forbrændt, hvad din puls har været undervejs og naturligvis, hvor langt du har bevæget dig. På denne måde giver armbåndet dig en virkelig bred viden omkring alt det bagvedliggende om din træning, du ellers ofte ville skulle bruge mange forskellige apparater for at finde ud af.

Dataen fra Vivosmart Puls kan løbende overføres til Garmin Connect app enten via USB-stik eller Bluetooth. På Garmin Connect app kan du så løbende følge dine forbedringer og dermed finde et mønster i, hvilke dage du får særligt gode resultater, så du måske kan planlægge din træning efter, hvordan du for eksempel har spist og sovet på disse dage. Vivosmart Plus kan nemlig også måle dit søvnmønster og på den måde være med til at gøre dig opmærksom på, om du sover nok, og som du skal.

Vivosmart Plus kan også kobles sammen med din smartphone, så den vibrerer, hvis du får en SMSeller et opkald på telefonen. På den måde kan du ligge telefonen fra dig og bare nyde at træne kun med armbåndet og vide, at du stadig får besked, hvis nogen vil have fat på dig.

Armbåndet passer til håndled mellem 136 og 187 millimeter, og det vil passe langt de fleste. Vivosmart Plus har en enormt langt batteri levetid – det kan holde i op til 9 dage, førend den skal oplades. Armbåndet vejer mindre end 30 gram, så du kommer slet ikke til at kunne mærke det, når du er ude og erobre landevejene med løbeskoene. Der er både dato og ur i armbåndet, så løber du uden mobil eller armbåndsur, kan du stadig holde øje med at komme hjem, inden det bliver mørkt.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnVivosmart
Produktegenskaber
TypeAktivitetsarmbånd
Vægt19 g
Opløsning128x16
Skærmstørrelse1.35 "
Tilgængelige ur farverBlå, Grå, Hvid, Lilla, Pink, Rød, Sølv
Tilgængelige rem farverBlå, Grå, Hvid, Lilla, Pink, Rød, Sølv
Data overførselKabel
MålgruppeUnisex
Vandtæt ned til
50 m
SensorerAccelerometer, Barometrisk højdemåler
Smarte funktionerFind min telefon, Musikkontrol
Mobil App kompabilitetGarmin Connect
Trådløs teknologiBluetooth Smart
Bluetooth Version4.0
Tykkelse/højde3.5 mm
Bredde34.4 mm
Lanceringsår2014
EgenskaberAlarm, Bluetooth, Pulsmåler, Touchskærm, Ur, Vandafvisende, Vandtæt, Vibration
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
Automatisk skridt målJa
DistanceJa
Træning
SportsgrenCykling
Andre træningsfunktionerAktivitetshistorik, Distance, Hastighed
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)7.0 Dage
OpladningUSB
Favorit
Prisalarm