Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Fitbit Charge HR

Fitbit Charge HR

Aktivitetsarmbånd, Unisex, Bluetooth, Pulsmåler, Touchskærm, Vibration, Alarm, Ur, Dato, Stopur, Vandafvisende, Klatring
Fra 463 kr. til 996 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Amazon DE

Fitbit Charge HR H... - Tangerine, Large

Fitbit Charge HR Hear... d - Tangerine, Large

Fitbit Charge HR Heart Rate ... Wristband - Tangerine, Large

3 varianter
519 kr.
463 kr. ekskl. fragt
Til butik
21run.com

Fitbit CHARGE HR H... Sportuhren - Lila

Fitbit CHARGE HR Herz... & Sportuhren - Lila

Fitbit CHARGE HR Herzfrequenz- & Sportuhren - Lila

2 varianter
1.011 kr.
996 kr. ekskl. fragt
Til butik

Fitbit har udviklet et lækkert sportsur, der kan udregne alt tænkeligt og kobles direkte til mobilen eller computeren.

Ja du læste rigtigt. Dette nye ur fra Fitbit er udviklet til at være det ultimative sportsur, som du kan anvende til alt lige fra pulsmåling på løbeturen til en aften i byen. Med et stilrent og smart design, der findes i flere forskellige farver, kan du finde en model, der passer lige til din smag. Det lækre look gør den anvendelig i alle døgnets timer og ikke blot til sport. Med den lille urskive ligner den nærmest mere et smart stilet armbånd end et sportsur.

Dette super gode ur er udviklet til løbende at holde dig opdateret under sport. Fitbit Charge HR er en trådløs aktivitetsmåler, der løbende og kontinuerligt måler din puls og giver dig information. Det som gør netop dette pulsur smartere end andre er, at du kan synkronisere den direkte med din telefon eller med din computer, og via Bluetooth kan den så sende samtlige målinger fra din aktivitet direkte til mobilen. Den udregner automatisk grafer og vigtige nøgletal for dig, som er en perfekt motivation til at holde gang i løbeturen, cykelturen eller på fodboldbanen.

Med de smarte udregnede grafer kan du hele tiden følge med i, hvordan din kondition, dine tider og så videre udvikler sig. Den lever på et genopladeligt smart batteri, der kan holde uafbrudt i fem dage og måle samtlige aktiviteter, som du gør under disse dage. Den kan måle alt lige fra puls til distance, hvor mange skridt du går, og for eksempel hvor mange trappetrin du har gået op ad siden sidst.

En anden ekstra lækker detalje på dette ur er, at den med det smarte indbyggede display kan vise dig, når din mobil ringer, hvis den ligger i nærheden. Der er nemlig inkluderet en opkaldsfunktion, der gør dig opmærksom på, når der er indkommende samtaler.

Det holdebare design er med til at give den en utrolig lang levetid, uanset hvor meget du anvender det. Det gør altså, at du ikke skal bekymre dig om urets velvære, når du er aktiv, men blot fokusere på din sport. Der er også normalt ur indbygget i den, så du kan anvende den som hverdagsur, når du ikke dyrker sport, og så kan den til og med stadig udregne din aktivitet. En anden smart egenskab er det lydløse vækkeur, der sørger for, at du altid kommer op til tiden uden at vække alle andre i nærheden.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnCharge HR
Produktegenskaber
TypeAktivitetsarmbånd
Vægt14 g
SkærmtypeLCD
Tilgængelige ur farverBlå, Grøn, Lilla, Orange, Pink, Rød, Sort, Turkis
Tilgængelige rem farverBlå, Grøn, Lilla, Orange, Pink, Rød, Sort, Turkis
Data overførselTrådløs
MålgruppeUnisex
SensorerAccelerometer, Barometrisk højdemåler, Glonass
Smarte funktionerPush-notifikationer på mobil
Smartphone kompabilitetAndroid, Windows, iPhone
Trådløs teknologiBluetooth Smart
Bluetooth Version4.0
Bredde21.0 mm
Lanceringsår2012
EgenskaberAlarm, Bluetooth, Dato, Pulsmåler, Stopur, Touchskærm, Ur, Vandafvisende, Vibration
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
Trin tællerYes
DistanceJa
Træning
SportsgrenKlatring
Andre træningsfunktionerDistance, Hastighed
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)5.0 Dage
OpladningUSB
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her