Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Sony Smartband SWR10

Sony Smartband SWR10

Aktivitetsarmbånd, Unisex, Bluetooth, Vandtæt, Touchskærm, Vibration, Alarm, Ur, Vandafvisende
Flere egenskaber
Fra 249 kr. til 320 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Amazon DE

Sony SWR10 SmartBa... Wrist Band - Brown

Sony SWR10 SmartBand ... g Wrist Band - Brown

Sony SWR10 SmartBand Activity Tracking Wrist Band - Brown

337 kr.
281 kr. ekskl. fragt
Til butik

Sonys Smartband SWR10 er en god hjælper og motivation til din træning, som kan give dig den ekstra energi, der kræves for at nå din topform.

Dette lækre aktivitetsarmbånd fra Sony ser både smart ud og er yderst effektivt. Med en lækker sort rem der sidder utrolig godt på armen, vil du knapt mærke, at du har den på. Den er også vandtæt, så du kan have den på i alt slags vejr og under alle former for aktivitet uden at skulle bekymre dig om, om der kommer vand eller sved ind i måleren.

Sony Smartband SWR10 er designet i et stilrent og enkelt design, der gør at du kan have den på, uanset hvad du foretager dig. Til sport er den helt ideel, da den er let og elegant, men selv i hverdagen er den smart og ser godt ud, så du kan måle din daglige aktivitet, selv når du ikke dyrker sport.

Det som specielt er godt ved Sonys aktivitetsmåler er, at den kommer med en fantastisk app til din smartphone, der kan give dig information om alt i forbindelse med din træning. Her kan du læse statistik og følge din udvikling, så du altid har motivation for at forbedre dig og din træning. Med appen kan du også sætte dig forskellige mål, som giver en helt ny dimension til din træning. Som navnet antyder er denne aktivitetsmåler utrolig smart, og den er designet til også at kunne læse din krops signaler. Du kan for eksempel bruge den som alarm og vække dig på det bedst mulige tidspunkt i forhold til din krops signaler.

Ved hjælp af en hurtig Bluetooth forbindelse kan du altid holde dig opdateret i, hvordan det går med træningen ved at kigge på din telefon. For dig der ikke er så teknisk anlagt, medfølger der også en udførlig guide til, hvordan du let og hurtigt kommer i gang med at få mest mulig glæde af din nye aktivitetsmåler.

Den kan hjælpe dig med at måle kalorier og give dig information om, hvornår du har nået dit mål. Derfor kan du for eksempel sætte dig et mål for hver træning og have motivation til at fortsætte, indtil du har nået målet. Det kan også være, at dit mål er en afstand, hvis du cykler, løber eller svømmer, hvilket dit Sony Smartband SWR10 også kan måle. Træning har aldrig været mere motiverende end med dette armbånd.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnSmartband SWR10
Produktegenskaber
TypeAktivitetsarmbånd
Vægt21 g
Tilgængelige ur farverBlå, Brun, Grøn, Gul, Hvid, Lilla, Orange, Pink, Rød, Sort
Tilgængelige rem farverBlå, Brun, Grøn, Gul, Hvid, Lilla, Orange, Pink, Rød, Sort
MålgruppeUnisex
Smartphone kompabilitetAndroid
Trådløs teknologiBluetooth Smart
Bluetooth Version4.0
Tykkelse/højde8.0 mm
Bredde15.3 mm
Lanceringsår2014
EgenskaberAlarm, Bluetooth, Touchskærm, Ur, Vandafvisende, Vandtæt, Vibration
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
DistanceJa
Træning
Andre træningsfunktionerDistance
Batteri
BatteritypeLithium batteri
Batteritid (ur-tilstand)5.0 Dage
Favorit
Prisalarm