1. Sport, fritid & udendørs aktiviteter
  2. Aktivitetsmåler
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Garmin Fenix 3 er multi-uret, når du ønsker det bedste til dine sportsaktiviteter. Uret er udstyret med et hav af funktioner.

Klichéen 'når kun det bedste er godt nok' rammer præcist i forhold til majestæten Garmin III, altså Garmins tredje udgave af uret Fenix. Garmin Fenix 3 er blandt det allerbedste, når du ønsker dig et såkaldt 'multi-ur'. Garmin Fenix 3 er naturligvis heller ikke 'bare' et ur, i stedet er dette en sportslig type smartwatch, en lille men effektiv computer til at spænde om håndleddet..

Garmin Fenix 3 er specielt rettet til folk med interesse for sportsudøvelse, blandt andet løb men også andre sportsgrene som eksempelvis skisport er omfattet af urets mange muligheder. Garmin Fenix 3 tilbyder en mængde funktioner især i forbindelse med træning. Blandt andet kan du benytte funktionen, der virker som en avanceret navigations-app, så du kan finde tilbage til dit startpunkt, uanset om du løber, klatrer eller står på ski.

Navigations-appen er blot et enkelt eksempel fra en liste over funktioner, der er næsten uendelig lang. Det er svært at forestille sig, at nogen sportsudøver skulle kunne ønske sig en funktion, der ikke tilbydes i Garmin Fenix 3. Stort set alt står til rådighed. Garmin har således lanceret deres IQ Store, hvorfra du kan downloade et meget stort antal apps til dit multi-ur. Her får du et omfattende supplement til de funktioner, uret allerede har installeret ved køb.

En glimrende ting ved Garmin Fenix 3 er, at uret trods de mange anvendelsesmuligheder er enkelt at betjene. Garmin er kendt for brugervenlighed, og Fenix 3 er ingen undtagelse. For det første er Fenix 3 udstyret med en ret stor farveskærm, hvor høj opløsning og kraftigt lys gør det muligt at aflæse skærmen også i stærkt sollys. Dernæst er menuen meget enkel at bruge, så du let kan navigere og slå de ønskede funktioner til og fra.

Et så avanceret ur som Garmin Fenix 3 henvender sig til kræsne sportsfolk, der ønsker sig det bedste på markedet. Uret er meget anvendeligt, og det er samtidig stilfuldt og smukt designet. Imidlertid er der den detalje, at Garmin Fenix 3 kan opleves som lidt tungt at løbe med om håndleddet. For at gøre uret lettere kan det være en ide at vælge en rem af plastik fremfor lænken af rustfrit stål. Med plastikrem bliver uret også lidt mindre dyrt at købe.

Log ind
Bliv medlem