Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Garmin Fenix 3 Sapphire HR

Garmin Fenix 3 Sapphire HR

Sportsur, Unisex, Bluetooth, Pulsmåler, Højdemåler, Vandtæt, Vibration, Alarm, Ur, GPS Tidsmålingen, Farveskærm, Dato, Stopur, Vandafvisende, Pulsmåler i håndled, Løb, Golf, Cykling, Svømning, Klatring, Alpint skiløb, Cross Country skiløb, Roning, Multisport
Flere egenskaber
Fra 3.282 kr. til 6.379 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt
Toms Car Hifi

Garmin - Fenix 3 S... riertem Pulsmesser

Garmin - Fenix 3 Saph... egriertem Pulsmesser

Garmin - Fenix 3 Saphir HR mit integriertem Pulsmesser

1 variant
3.505 kr.
3.282 kr. ekskl. fragt
Til butik

Hvis du vil optimere din træning med funktioner, der er udviklet specielt til netop din sportsaktivitet, så er det uret.

Med dette fantastiske sportsur på håndleddet vil det aldrig mere blive det samme at træne. Tidspunktet, hvor du for første gang tager uret på, markerer så at sige ”the point of no return”. Det skal absolut forstås på en positiv måde, for der er ingen tvivl om, at Garmin Fenix 3 Sapphire HR er noget helt specielt, næsten uanset hvilken sportsgren du dyrker.

Foruden at få et virkeligt funktionelt sportsur, får du også et lækkert ur til hverdagsbrug, og det skyldes naturligvis, at det designmæssigt har masser at byde på, uanset hvilken indstilling du har til træning. Uret vejer 85 gram inklusiv den gummirem, som hører med, når du køber uret. Det fremstår både råt og robust med en snert af elegance, og det betyder, at selv når du ikke bruger det til træning, så har du et ur, der er både flot og meget nemt at kombinere og matche med hverdagstøj fra garderobeskabet.

Skærmen er en såkaldt Chroma-farveskærm med høj opløsning. Skærmen er i safirglas og refleksfri og dette sammenholdt med LED-baggrundsbelysning, får data til at stå skarpe og klare selv under vanskelige lysforhold. Uret har vandklassifikation 10 ATM - ned til 100 meter - og har et virkeligt stærkt batteri med en levetid på op til 50 timer i UltraTrac-tilstand, 16 timer i GPS-tilstand og op til 6 uger i smartwatch-tilstand. Det er både nødvendigt og imponerende, hvis et ur som dette, skal have nogen berettigelse som sportsur.

Det åbenlyse formål med at investere i et sådan ur er naturligvis, at du ønsker at have adgang til træningsfunktioner, der kan gøre det muligt at have kontrol over, hvad det er, der foregår i din krop, mens du træner, men også at du kan være proaktiv i denne proces ved at bruge disse informationer til at ændre adfærd. Herved opnår du en bedre form og kondition, og når alt kommer til alt, så er det vel derfor, du vælger at købe et Garmin Fenix 3 Sapphire HR.

Af specifikationer kan nævnes: GPS, elektronisk kompas, trykhøjdemåler, Smart Notifications, konturkort, CourseView-farvekort, Virtual Pacer, accelerometer, kalorieforbrug, jagt-/fiskekalender, arealberegning, søvnregistrering, Wi-Fi, Bluetooth, etc. Herudover er der masser af funktioner, som er udviklet til specifikke sportsaktiviteter, så som løb, klatring, svømning, cykling og mange andre.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnFenix 3 Sapphire HR
Produktegenskaber
TypeSportsur
GlastypeSafirglas
Urkasse materialeFiber-forstærket Polymer
Rem materialeSilikone
Vægt86 g
Datalagring (RAM)32.0 MB
Opløsning218x218
Tilgængelige ur farverGrå, Sort
Tilgængelige rem farverSort
Data overførselTrådløs
MålgruppeUnisex
Vandtæt ned til
100 m
SensorerAccelerometer, Barometrisk højdemåler, GPS, Glonass, Kompas, Termometer
Smarte funktionerFind min telefon, Find mit ur, Musikkontrol, Push-notifikationer på mobil, Vejrudsigt
Smartphone kompabilitetAndroid, Windows, iPhone
Mobil App kompabilitetGarmin Connect
Trådløs teknologiANT+, Bluetooth Smart, Wi-Fi
Bluetooth Version4.0
Tykkelse/højde16.0 mm
Bredde51.5 mm
Længde51.5 mm
Diameter30.4 mm
Lanceringsår2016
EgenskaberAlarm, Bluetooth, Dato, Farveskærm, GPS Tidsmålingen, Højdemåler, Pulsmåler, Stopur, Ur, Vandafvisende, Vandtæt, Vibration
Puls
Pulsmåler i håndledJa
Understøtter pulsremJa
PulsfunktionerAutomatisk Max puls, HR Broadcast, Puls Zone, Pulsalarm, Restitutionstid
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
Automatisk skridt målJa
Trin tællerYes
InaktivitetsalarmYes
DistanceJa
Træning
SportsgrenAlpint skiløb, Cross Country skiløb, Cykling, Golf, Klatring, Løb, Multisport, Roning, Svømning
Andre træningsfunktionerAudio Prompter, Auto Pause, Auto omgangstæller, Distance, Hastighed, Manual omgang, Træningseffekt (aerob), VO2 Max, Virtual Partner, Virtual Racer
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)21.0 Dage
Batteritid (GPS/træningstilstand)16.0 timer
Favorit
Prisalarm