Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Garmin Forerunner 235 HRM

Garmin Forerunner 235 HRM

Sportsur, Unisex, Pulsmåler, Vandtæt, Vibration, Alarm, Ur, Pulsmåler i håndled, Løb, Cykling, Multisport
Fra 1.333 kr. til 3.324 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Garmin Forerunner 235 HRM er et lækkert og stilrent løbeur, hvor du får meget for pengene.

Søger du et løbeur, der kan lidt mere, og som ligger i et fornuftigt prisleje, er Garmin Forerunner 235 HRM lige det, du leder efter. FR 235 tracker dine løbeture, men hvor mange ure kræver et pulsbælte, er der i FR 235 en indbygget sensor, der konstant måler din puls på håndleddet. Så når du løber, kan du slippe for bæltet, og derudover kan du også holde styr på pulsen gennem hele døgnet. Dette er interessant for den seriøse atlet, der vil have styr på både hvile- og makspuls, men det kan også være vigtig information for hjertepatienter.

Pulsmålingen dagen igennem er blot en del af den aktivitetsmåling, som FR 235 sørger for. Uret kan blandt andet måle dagens skridt, forbrændte kalorier og den gåede distance, og derudover kan det tracke din søvn. Forerunner 235 er altså et hverdagsur til dig, som elsker at måle din performance og forbedre dig hele linjen igennem.

Udover aktivitetsmåling er der i denne model lagt vægt på displayet. Det er vigtigt, at man nemt kan holde styr på forskellig information under løbeturen, og derfor er displayet også lidt større end på dets forgænger FR 225. Dette gør det muligt at have op til fire datafelter under træningen – således kan du både holde styr på for eksempel puls, distance, tid og pace under hele løbeturen. Derudover har Forerunner 235 naturligvis nogle af de klassiske funktioner som for eksempel muligheden for at lave intervaltræning. Dets avancerede accelerometer sørger desuden for at måle hastighed både indendørs og under dårlig forbindelse. Urets funktioner til løb er altså helt på højde med de dyrere modellers, og udover løb er det med FR 235 også muligt at tracke dine cykelture.

En af de allervigtigste ting, uret skal kunne, er at holde forbindelsen, så du ikke mister vigtigt data. FR 235 understøtter både GPS og GLONASS, hvilket sørger for, at din position altid fås hurtigt og nemt, så hele din tur bliver gemt.

Som en ekstra funktion har Forerunner 235 også bluetooth, hvilket gør den kompatibel med din smartphone. På den måde kan du læse sms’er og mails samt modtage opkald og skifte musik direkte fra displayet på uret.

Forerunner 235 er et rigtig godt løbeur, som med aktivitetsmålingen, godt batteri, større skærm, bluetooth og cykelfunktion er en klar forbedring af sin forgænger FR 225.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnForerunner 235 HRM
Produktegenskaber
TypeSportsur
GlastypeGlas
Rem materialeSilikone
Vægt42 g
Opløsning215x180
Skærmstørrelse1.23 "
Tilgængelige ur farverGrå, Sort
Tilgængelige rem farverBlå, Grå, Hvid, Pink, Rød, Sort, Sølv
Data overførselTrådløs
MålgruppeUnisex
Vandtæt ned til
50 m
SensorerGPS
Smarte funktionerVejrudsigt
Smartphone kompabilitetAndroid, Windows, iPhone
Mobil App kompabilitetGarmin Connect
Trådløs teknologiANT+
Tykkelse/højde11.7 mm
Bredde45.0 mm
Diameter31.1 mm
Lanceringsår2015
EgenskaberAlarm, Pulsmåler, Ur, Vandtæt, Vibration
Puls
Pulsmåler i håndledJa
Understøtter pulsremJa
Inklusiv pulsremJa
PulsfunktionerRestitutionstid
Activity Tracking
SkridttællerJa
KalorieforbrændingJa
SøvnovervågningJa
Automatisk skridt målJa
InaktivitetsalarmYes
DistanceJa
Træning
SportsgrenCykling, Løb, Multisport
Online Sports ForumTrainingPeaks
Andre træningsfunktionerDistance
Batteri
BatteritypeLithium batteri
GenopladeligJa
Batteritid (ur-tilstand)9.0 Dage
Batteritid (GPS/træningstilstand)11.0 timer
Batteritid9.0 Dage
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her