Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Siemens WM14B262DN

Siemens WM14B262DN

Frontbetjente vaskemaskiner er ofte meget energieffektive. Skal du ikke vaske så meget, er den her maskine ideel, og maskinen er fritstående, hvilket gør den nem at flytte.
Fra 2.186 kr. til 4.499 kr.
Pris eksklusiv fragt
bolind

Vaskemaskine, Siem... ++, 1400 o/m, hvid

Vaskemaskine, Siemens... A+++, 1400 o/m, hvid

Vaskemaskine, Siemens, WM14B... , 6 kg, A+++, 1400 o/m, hvid

2.888 kr.
Fri fragt
Hushjælpen

Siemens - Vaskemaskine

Siemens - Vaskemaskine

Siemens - Vaskemaskine

4.499 kr.
Fri fragt

Fantastisk miljørigtig vaskemaskine med virkelig god ydelse og flere nyttige specialfunktioner, om optimerer vaskeoplevelsen.

At vælge miljørigtigt er gået hen og blevet meget mere end bare en trend. Det er for rigtigt mange danske forbrugere nærmest blevet en integreret del af hverdagen, og det skyldes to forhold. For det første de enormt høje energipriser, der hører til de faste udgifter på budgettet og derfor er vigtige at minimere så meget som muligt. For det andet hensynet til miljøet omkring os. Det gælder med andre ord om at belaste det så lidt som overhovedet muligt.

Med en Siemens WM14B262DN vaskemaskine i energiklasse A+++ er du godt på vej til at gøre dit for at spare på elregningen og derudover være med til at passe godt på miljøet.

Denne energivenlige vaskemaskine har en rigtig god ydelse, der betyder, at den vasker både hurtigt og godt. Den har en kapacitet på 6 kg, og det er derfor en maskine, der passer ind i de fleste hjem med et nogenlunde almindeligt vaskebehov.

Hvis du kigger lidt nærmere på maskinens design, vil du opdage, at den er enkel og flot, og hat maskinen ar en størrelse, der gør den nem at placere i enten bryggers, mellemgang, badeværelse eller køkken. Med sine H: 850 x B: 600 x D: 590 mm hører den nemlig ikke til blandt de mest pladskrævende maskiner, ligesom den med en bruttovægt på 69 kg er nem at håndtere.

Der er tale om en særdeles brugervenlig vaskemaskine, der kan fremvise flere specialprogrammer og -funktioner på displayet, der er nemme og enkle at gå til. Blandt disse programmer er f.eks.: Strygelet Special, Sportive Plus, AllergiPlus, Super 15 min./Super 30 min. og Mix.

Af specialfunktioner kan nævnes VarioPerfect, hvor du har mulighed for at energi- eller tidsoptimere den enkelte vask og på den måde bestemme, hvad du prioriterer i forhold til den aktuelle vask. Herudover kan du gøre brug af funktioner som EcoPerfect og SpeedPerfect. Det er helt og alene dig, der bestemmer, hvordan du ønsker, at dine vaske skal være, og du har derfor en enestående mulighed for at planlægge vasketider i forhold til dine øvrige gøremål.

I forhold til andre sammenlignelige vaskemaskiner på markedet inden for samme kategori får du fuld valuta for dine penge. Det er en nemlig velfungerende maskine til en yderst konkurrencedygtig pris, som betyder, at de fleste kan være med.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,5

(280 anmeldelser)

 • 5
  61%
 • 4
  33%
 • 3
  5%
 • 2
  0%
 • 1
  1%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnWM14B262DN
Produktegenskaber
Betjeningstype
Frontbetjent
Energiklasse
A+++
Vaskekapacitet
6.0 kg
FarveHvid
Bredde (standard)60 cm
ProdukttypeFritstående
EgenskaberBørnesikring, Display, Finvask, Forvask, Hurtigvask, Håndvask, Udskudt start, VarioPerfect, Økoprogram- og funktioner
Eco Program/funktionerEcoPerfect
VaskeevneA
Støjniveau v/vask (dB)59.0 dB
Støjniveau v/centrifugering (dB)77 dB
CentrifugeringsevneB
Centrifugering (omdr./min.)1400 rpm
Programtid15 min
Kontrolpanel
Drejeknap, Trykknap
Tromlekapacitet (L)42.0 L
HængselsideVenstre
Vandforbrug (liter/år)10560.0 L
Energiforbrug (kWh/vask)2.45
Energiforbrug (kWh/år)153.0
Spænding (Volt)230V(220-240V) V
Tilslutningsledning længde160.0 cm
Højde
85.0 cm
Dybde
55.0 cm
Bredde
60.0 cm
Vægt68.0 kg
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem