Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Siemens WM14B262DN

Siemens WM14B262DN

Energiklasse A+++, Vaskekapacitet 6 kg, Fritstående, Frontbetjent, Bredde 60 cm, Hvid, Børnesikring, Hurtig Vask, Finvask, Display, Forvask, Håndvask, Eco Program and Functions, VarioPerfect
Flere egenskaber
fra 2.066 kr. til 4.499 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Fantastisk miljørigtig vaskemaskine med virkelig god ydelse og flere nyttige specialfunktioner, om optimerer vaskeoplevelsen.

At vælge miljørigtigt er gået hen og blevet meget mere end bare en trend. Det er for rigtigt mange danske forbrugere nærmest blevet en integreret del af hverdagen, og det skyldes to forhold. For det første de enormt høje energipriser, der hører til de faste udgifter på budgettet og derfor er vigtige at minimere så meget som muligt. For det andet hensynet til miljøet omkring os. Det gælder med andre ord om at belaste det så lidt som overhovedet muligt.

Med en Siemens WM14B262DN vaskemaskine i energiklasse A+++ er du godt på vej til at gøre dit for at spare på elregningen og derudover være med til at passe godt på miljøet.

Denne energivenlige vaskemaskine har en rigtig god ydelse, der betyder, at den vasker både hurtigt og godt. Den har en kapacitet på 6 kg, og det er derfor en maskine, der passer ind i de fleste hjem med et nogenlunde almindeligt vaskebehov.

Hvis du kigger lidt nærmere på maskinens design, vil du opdage, at den er enkel og flot, og hat maskinen ar en størrelse, der gør den nem at placere i enten bryggers, mellemgang, badeværelse eller køkken. Med sine H: 850 x B: 600 x D: 590 mm hører den nemlig ikke til blandt de mest pladskrævende maskiner, ligesom den med en bruttovægt på 69 kg er nem at håndtere.

Der er tale om en særdeles brugervenlig vaskemaskine, der kan fremvise flere specialprogrammer og -funktioner på displayet, der er nemme og enkle at gå til. Blandt disse programmer er f.eks.: Strygelet Special, Sportive Plus, AllergiPlus, Super 15 min./Super 30 min. og Mix.

Af specialfunktioner kan nævnes VarioPerfect, hvor du har mulighed for at energi- eller tidsoptimere den enkelte vask og på den måde bestemme, hvad du prioriterer i forhold til den aktuelle vask. Herudover kan du gøre brug af funktioner som EcoPerfect og SpeedPerfect. Det er helt og alene dig, der bestemmer, hvordan du ønsker, at dine vaske skal være, og du har derfor en enestående mulighed for at planlægge vasketider i forhold til dine øvrige gøremål.

I forhold til andre sammenlignelige vaskemaskiner på markedet inden for samme kategori får du fuld valuta for dine penge. Det er en nemlig velfungerende maskine til en yderst konkurrencedygtig pris, som betyder, at de fleste kan være med.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnWM14B262DN
Produktegenskaber
Betjeningstype
Frontbetjent
Energiklasse
A+++
Vaskekapacitet
6.0 kg
FarveHvid
Bredde (standard)60 cm
ProdukttypeFritstående
EgenskaberBørnesikring, Display, Eco Program and Functions, Finvask, Forvask, Hurtig Vask, Håndvask, VarioPerfect
Eco Program/funktionerEcoPerfect
VaskeevneA
Støjniveau v/vask (dB)59.0 dB
Støjniveau v/centrifugering (dB)77 dB
CentrifugeringsevneB
Centrifugering (omdr./min.)1400 rpm
Programtid15 min
Kontrolpanel
Drejeknap, Trykknap
Tromlekapactitet (liter)42.0 L
HængselsideVenstre
Vandforbrug (liter/år)10560.0 L
Energiforbrug (kWh/vask)2.45
Energiforbrug (kWh/år)153.0
Spænding (Volt)230V(220-240V) V
Tilslutningsledning længde160.0 cm
Højde
85.0 cm
Dybde
55.0 cm
Bredde
60.0 cm
Vægt68.0 kg