Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Siemens WM14W447DN

Siemens WM14W447DN

Energiklasse A+++, Vaskekapacitet 7 kg, Fritstående, Frontbetjent, Bredde 60 cm, Hvid, Børnesikring, Aquastop, Hurtig Vask, Finvask, Udskudt Start, Display, Vibrationsdæmpning, Forvask, Håndvask, Carbonfri motor, VarioPerfect
Flere egenskaber
fra 3.797 kr. til 9.389 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Siemens WM14W447DN er en vaskemaskine af højeste kvalitet med en 10 års garanti på motoren.


Den innovative iQdrive-motor i denne vaskemaskine sikrer dig en lang holdbarhed. Motoren er designet uden konventionelle kulbørster, som almindeligvis slides på grund af mekanisk friktion. Denne friktion slipper man for i iQdrive-motoren, hvilket gør den ekstremt slidstærk og effektiv, og netop derfor tilbyder Siemens en 10 års garanti på denne. Det, at der ikke er kul i motoren, gør desuden, at den bliver mere støjsvag og dermed mere behagelig at have stående.

Den anden banebrydende teknologi i denne maskine er Eco- og VarioPerfect. Her får du en energi- eller tidsbesparende løsning, som er kompatibel med stort set alle programmerne på maskinen. Reduktionen i enten tid eller energi er betydelig, men der gås ikke på kompromis med renheden af tøjet – du er altid sikret en ordentlig og grundig vask på trods af det lave energi- eller tidsforbrug.

Udover VarioPerfect har du også mulighed for at køre en ekstremt kort vask på blot 15 minutter. Du får et lynhurtigt program, som vasker, skyller og centrifugerer tøjet på rekordtid. Rigtig smart til enten sportstøj, der skal vaskes ofte, eller små portioner af farvet tøj, der ikke skal blandes med andet. Vaskemaskinen er desuden energiklasse A+++, hvilket er det bedste, du kan få. På den måde bruger du mindre strøm og sparer miljøet mere for belastning end ved en lavere energiklasse.

Anvendelsen af vaskemaskinen er supernem. Det intuitive display gør det let at vælge de forskellige programmer samt tilvælge VarioPerfect med blot et enkelt tryk. Displayet er stort, hvilket sørger for, at du nemt kan manøvrere rundt i mulighederne samt se temperatur og omdrejningstal på hvert enkelt program. Desuden er der masser af gode ekstrafunktioner som for eksempel en 24 timers sluttidsindstilling. Og selv regntøj og andet outdoor-tøj kan vaskes med et specielt program, som renser skånsomt og imprægnerer automatisk.

Rent fysisk kan tromlen klare 1 til 7 kg vasketøj, hvilket for mange vil være passende. Tromlen er lavet i rustfrit stål af højeste kvalitet, der sikrer en god vask hver eneste gang. Derudover er maskinen designet med vibrationsreducerende sider, som sørger for en støjsvag vask uden vibrationer gennem hele gulvet.

Alt i alt får du altså en vaskemaskine, der både kan klare de små og hurtige vaske i hverdagen, men også specialvaske som rengøring og imprægnering af regntøj. Alt sammen hurtigt eller energibesparende.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål

Produkt
ProduktnavnWM14W447DN
Produktegenskaber
Betjeningstype
Frontbetjent
Energiklasse
A+++
Vaskekapacitet
7.0 kg
FarveHvid
Bredde (standard)60 cm
ProdukttypeFritstående
EgenskaberAquastop, Børnesikring, Carbonfri motor, Display, Finvask, Forvask, Hurtig Vask, Håndvask, Udskudt Start, VarioPerfect, Vibrationsdæmpning
Eco Program/funktionerEcoPerfect
Støjniveau v/vask (dB)49.0 dB
Støjniveau v/centrifugering (dB)71 dB
Centrifugering (omdr./min.)1400 rpm
Programmer10
Programtid15 min
Kontrolpanel
Drejeknap, Touchscreen
Tromlekapactitet (liter)65.0 L
HængselsideVenstre
Vandforbrug (liter/år)8800.0 L
Energiforbrug (kWh/år)122.0
Restfugtighed (%)53.0 %
Spænding (Volt)230V(220-240V) V
Tilslutningsledning længde210.0 cm
Højde
84.5 cm
Dybde
59.0 cm
Bredde
60.0 cm
Vægt74.0 kg
Favorit
Prisalarm