SACKit Wakeit S AM/FM

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

1.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  0%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  100%

Uhandy monstrum

Har endnu ikke fundet noget positivt at sige om Wakeit: - stor og klodset. Køn er den ikke - betjening er besværlig, for mange knapper og de er svære at betjene. - uhandy og ikke innovativ menu - placering af mobil (til opladning) for upræcist og med fare for at den falder ned - når mobilen oplades kan radioen ikke benyttes - lyser alt for skarpt om natten - også i laveste position - uskarpt og rodet display - vækkelys: er alt for koldt og hvidt - drejeknap er for upræcist og flytter sig ved mindste berøring. Derfor chance for at den står i laveste position og er der ingen lyd når alarmen går af. Faktisk også en grim knap - en kæmpe antenne og strømforsyning gør hele designet endnu grimmere. Konklusion: en ommer på alle punkter.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for SACKit Wakeit S AM/FM er 799 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 7 butikker.

Sammenlign alle SACKit Vækkeure

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.