Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5

Eventyr, Action, PEGI-aldersmærkning 18+, open world, platform
Flere egenskaber
fra 219 kr. til 599 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Så er mere der action og fed HD grafik. Rockstar Games har ikke gjort Grand Theft Auto 5 mindre voldeligt end de foregående spil, og det fungerer stadig. Scenarierne er mindst lige så spændende, så man kan godt forberede sig på at spille dem mange gange for at få det fulde udbytte. Selvom spillet i sagens natur er en udvikling af de tidligere GTA spil, så er der sket væsentlige ændringer. For eksempel er grafikken blevet endnu flottere med mere liv på gader og stræder.

Grand Theft Auto 5 er kulminationen af de tidligere spil i serien. Konceptet følger 4’eren, men alle detaljer er blevet finpudset. Bilerne, som jo bærer hovedparten af spillet, er blevet meget mere manøvredygtige og har fået mere tyngde og variation.

Den flotte grafik i HD kommer til sin ret, når man kører en tur til kysten og ser på skumsprøjt og havstrømninger eller kører på motorvejen og betragter skyskraberne i horisonten, mens solen går ned og skaber realistiske røde, gule og orange nuancer på himlen. Los Angeles er minutiøst gengivet med alle de bygninger og vartegn, som man kender fra diverse Hollywoodfilm. Alting er endnu mere realistisk end i tidligere versioner, og man kan hele tiden se et eller andet udfolde sig i gadebilledet fra røverier til flugtbilister og anholdelser.

Også lydsiden er der kælet for med timevis af musik, der passer perfekt til en scene eller situation. Musikken er i Grand Theft Auto 5 mere klassisk end tidligere, hvilket fungerer strålende med den forbedrede grafik. Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, at man var med til at skabe en film.

Omdrejningspunktet for Grand Theft Auto 5 er selve fortællingen. De tre hovedpersoner fremstår både sjove og alvorlige. Franklin, Trevor og Michael har hver deres karaktertræk rækkende fra blød antihelt til koldblodig psykopat, og spillet igennem leveres bidende kommentarer til USAs politiske system og medielandskab. For eksempel er tv-stationen Weazel News en parodi på amerikanske Fox News. Dertil kommer, at mange hæmninger er smidt over bord i Grand Theft Auto 5. Der er ingen begrænsninger på brugen af vold og mord, og i denne udgave kan du stikke stripperen på byens natklub nogle dollars for at smide toppen. Man får bestemt noget for pengene i Grand Theft Auto 5.