Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Racerløb, Shooter, Eventyr, Action, PEGI-aldersmærkning 18+

Fra 199 kr. til 449 kr.
·

Placering 3 i kategorien PlayStation 4 spil

Så er mere der action og fed HD grafik. Rockstar Games har ikke gjort Grand Theft Auto 5 mindre voldeligt end de foregående spil, og det fungerer stadig. Scenarierne er mindst lige så spændende, så man kan godt forberede sig på at spille dem mange gange for at få det fulde udbytte. Selvom spillet i sagens natur er en udvikling af de tidligere GTA spil, så er der sket væsentlige ændringer. For eksempel er grafikken blevet endnu flottere med mere liv på gader og stræder.

Grand Theft Auto 5 er kulminationen af de tidligere spil i serien. Konceptet følger 4’eren, men alle detaljer er blevet finpudset. Bilerne, som jo bærer hovedparten af spillet, er blevet meget mere manøvredygtige og har fået mere tyngde og variation.

Den flotte grafik i HD kommer til sin ret, når man kører en tur til kysten og ser på skumsprøjt og havstrømninger eller kører på motorvejen og betragter skyskraberne i horisonten, mens solen går ned og skaber realistiske røde, gule og orange nuancer på himlen. Los Angeles er minutiøst gengivet med alle de bygninger og vartegn, som man kender fra diverse Hollywoodfilm. Alting er endnu mere realistisk end i tidligere versioner, og man kan hele tiden se et eller andet udfolde sig i gadebilledet fra røverier til flugtbilister og anholdelser.

Også lydsiden er der kælet for med timevis af musik, der passer perfekt til en scene eller situation. Musikken er i Grand Theft Auto 5 mere klassisk end tidligere, hvilket fungerer strålende med den forbedrede grafik. Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, at man var med til at skabe en film.

Omdrejningspunktet for Grand Theft Auto 5 er selve fortællingen. De tre hovedpersoner fremstår både sjove og alvorlige. Franklin, Trevor og Michael har hver deres karaktertræk rækkende fra blød antihelt til koldblodig psykopat, og spillet igennem leveres bidende kommentarer til USAs politiske system og medielandskab. For eksempel er tv-stationen Weazel News en parodi på amerikanske Fox News. Dertil kommer, at mange hæmninger er smidt over bord i Grand Theft Auto 5. Der er ingen begrænsninger på brugen af vold og mord, og i denne udgave kan du stikke stripperen på byens natklub nogle dollars for at smide toppen. Man får bestemt noget for pengene i Grand Theft Auto 5.

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,6(4550 anmeldelser)
 • 5
  81%
 • 4
  9%
 • 3
  3%
 • 2
  2%
 • 1
  5%
Niveau 2
4 måneder siden
5,0

Super underholdning

Man kan få mange timer til at gå med at spille dette spil...
Profilbillede
Niveau 6
4 måneder siden
5,0

Tidsslukare utan dess like

Vill inte ens tänka på hur många timmar man lagt på spelet.. Men det är väl det bästa kvittot på att det är ett bra spel? Storyn var grym och onlineläget riktigt kul med ständiga DLCs.
Niveau 6
et år siden
5,0

Bra spel än idag!

GTA är ett väldigt bra spel där det finns hur mycket som hellrst att göra. Man kan delvis spela fritt i en stad med sina kompisar eller följa en storyline som är väldigt spännande.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Grand Theft Auto V er 199 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 12 butikker.