Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
FIFA 17

FIFA 17

Sport
Fra 40 kr. til 495 kr.
Pris eksklusiv fragt

Det har været nogen tid undervejs, men nu er FIFA 17 en velkommen realitet. Storslået grafik, vild kunstig intelligens, utrolig historie og med stor dybde i spillene.

De seneste par år har firmaet EA Sports leveret en del ændringer og tilføjelser til det eksisterende FIFA spil. Det har ikke altid været lige velfungerende, men nu, med FIFA 17, ser det ud til, at EA Sports virkelig har fået skovlen under fodboldspillet. Resultatet er denne gang meget imponerende på faktisk alle områder. Grafikken er helt i top, spillet er generelt mere flydende, hele det tætte samspil, en fodboldkamp består af, leveres her i en virkningsfuld udgave. Alle dele af spillet virker perfekt, både afleveringer, skud og tacklinger. Det hele går op i en højere enhed, til stor tilfredshed for spillerne af FIFA 17.

Den ubesværede, flydende form spillet nu har, kommer især fra en væsentligt forbedret kunstig intelligens. Dette giver samtidig en større dybde i spillet, endda også udenfor banen blandt trænere og linjevogtere. Der opstår en fornøjelig helhed, og det er ganske enkelt sjovt at spille FIFA 17. Samtidig er det en udfordring, for sværhedsgraderne varierer naturligvis, og dette fungerer glimrende i FIFA 17. Mindre gode hold er nu engang mindre gode end de rigtig gode, og nogle spillere er bedre end andre. I FIFA 17 fader disse ting fint på plads, så det virker givende og rigtigt at spille.

Noget af det mest spændende ved FIFA 17 er historien The Journey. Ideen med denne feature er, at vi følger en ny, ung spiller. Det drejer sig om Alex Hunter, og historien udspiller sig i Premier League. Undervejs i historien skal du aktivt vælge en klub til Alex, og der er mange hensyn at tage, som i den virkelige verden. Samtidig skal Alex Hunters kvaliteter som spiller forbedres undervejs, og du kan sågar styre hele holdet. I forbindelse med træning er du i kontrol over øvelser af mange slags, eksempelvis indkast, frispark, skud på mål, afleveringer og meget mere. Der er nok at tage fat på.

Der findes selvsagt også et væld af turneringer og samtidig belønninger i spillene, især belønninger for godt taktisk spil. Desuden er her en masse forskellige game-modes, hvilket er glimrende også for nye spillere. FIFA Ultimate Team Mode er blevet fornyet og giver flere nye muligheder, for eksempel en ugentlig konkurrence. Hertil kommer features som holdbygning, hvor der er visse kriterier, der skal opfyldes blandt andet i forhold til nationalitet. Alt i alt en stor og fantastisk spiloplevelse med FIFA 17.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

3,8

(2824 anmeldelser)

 • 5
  53%
 • 4
  15%
 • 3
  7%
 • 2
  5%
 • 1
  20%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt

Produktnavn

FIFA 17
Produktegenskaber

Genre

Sport

VR-support (Virtual Reality)

Nej

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem