1. Gaming & Underholdning
 2. Spil
 3. PlayStation 4 spil
God of War

RPG, Action, Puzzle, PEGI-aldersmærkning 18+

Sammenlign priser fra 129 kr. til 164 kr.
·

Placering 14 i PlayStation 4 spil

Limited Edition

fra689 kr.

Standard Edition

fra129 kr.
ANNONCE

Fra Komplett.dk

God of War

149 kr.
Dustinhome.dk Logo
4,2
 • 3101
 • 3103
 • 3104
Købsgaranti
Tilbyder hjemmelevering
Annonce
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Annonce

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.8

Baseret på 3335 anmeldelser

 • 5

  87%

 • 4

  6%

 • 3

  3%

 • 2

  1%

 • 1

  2%

Fremragende

Det nye God Of War er virkeligt det bedste spil jeg nogensinde har spillet. Historien er virkeligt fangende, dets karakterer er livlige og fyldige og man er underholdt hele vejen igennem. Alle der elsker en god historie og sjovt indholdigt gameplay, vil også elske dette spil!

Fremragende

Efter min mening et af de bedste spil der er blevet lavet meget længe, helt klart værd at opleve, både grafikken, styresystemet og historien er veludført!

Fremragende

Har spillet de fleste af de tidligere God of War spil, vokset træt af historien og spilmekanik. Faktisk havde lave forventninger til denne ene. God of War er ifølge mig en af de bedste titler i år. Ny frisk historie! Det handler ikke længere udelukkende om Kratos. Med ham på sin rejse har han sønnen Atreus. Den barske virkelighed mellem far og søn, mindet om fortiden. Blikke fra den nordiske mytologi. Det hele blander sig og dukker op i en dejlig fortælling. Mere taktiske kampe, gør hver kamp sjov, og det flyder godt. Man kan fordybe sig i taktisk combo, eller køre simple angreb i hele spillet (hit, rulle væk, hit). Den åbne verden er sjov at udforske. Overfladen er dog begrænset, så du føler aldrig, at du drukner i ekstra missioner. Spillet varer omkring 15 timer, så er det blevet fundet og gjort det meste af det.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for God of War er 129 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 16 butikker.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.