Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

FIFA 16: Deluxe Edition

FIFA 16: Deluxe Edition

Sport, PEGI-aldersmærkning 3+
Fra 105 kr. til 470 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Udover det flotte og sjove FIFA 16, får du masser af fordele til endnu flere timers spil, hvis du vælger Deluxe Edition.

FIFA 16 er nok det tætteste, man kommer på at spille en rigtig professionel fodboldkamp. Spillet har gennemgået en rivende udvikling gennem årene, og det er mere ægte end nogensinde før. Hvis du vil have den helt ultimative spiloplevelse, så skal du vælge FIFA 16 Deluxe Edition. Udover det komplette FIFA 16-spil, så får du også en lang række nye og lækre fordele, der forbedrer din spiloplevelse.

For eksempel får du 40 FIFA Ultimate Team Premium-guldpakker. Ultimate Team er nok den mest populære måde at spille FIFA på, og med Deluxe Edition kan du være sikker på at ligger forrest i feltet og få de bedste forudsætninger for at vinde kampe mod andre i hele verden. Sammensæt dit eget drømmehold og spil en masse kampe. Du får også en Ultimate Team lånespiller med i Deluxe Edition.

Udover Ultimate Team får du også en lang række andre fordele med FIFA 16 Deluxe Edition. For eksempel kan du få lov til at prøve Messi af i 5 kampe ganske gratis. Du får også et hav af nye jubelscener, der blandt andet involverer en danserobot og EA SPORTS Football Club. Gør dine mål til en endnu større oplevelse og nyd de forskellige og seje jubelscener, der ikke følger med det almindelige spil.

Med FIFA 16 kan du også opleve flere nye ting på banen. Du har langt større bevægelsesfrihed, så du kan spille efter lige præcis din spillestil. Det gælder, uanset om det er forsvaret eller angrebet. Blandt andet er der helt nye taklingsmetoder, så du kan få lov til at takle din modstander på forskellige måder lige efter din smag.

Du kan nyde de nye features med et endnu flottere udsyn til banen. Grafik, lys og lyd har alt sammen fået et hak opad. Desuden er der kommen 9 nye stadions, flere kampråb fra publikum og for første gang kan du give dig i kast med kvindefodbold.

Der er masser nye magiske øjeblikke med FIFA 16 Deluxe Edition. Anmelderne har kaldt det for det bedste fodboldspil nogensinde. Så hvis du er fan af FIFA og gerne vil have den fulde oplevelse, så er der ingen grund til at nøjes. Med FIFA 16 Deluxe Edition kommer du ikke til at mangle noget, når du spiller, og der venter dig mange timers sjov.

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnFIFA 16: Deluxe Edition
Produktegenskaber
GenreSport
PEGI-aldersmærkning3+
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her