Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Apple Watch Series 1 38mm Aluminium Case with Sport Band

Apple Watch Series 1 38mm Aluminium Case with Sport Band

Smartwatch, 1.3", AMOLED Farveskærm, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Vandtæt, Apple S1 Processor, 512 MB RAM
Flere egenskaber
fra 1.780 kr. til 2.924 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Når du vil have styr på både træning, tid og notifikationer – så er løsningen her.

Med et Apple Watch Sport 38 mm er du sikker på aldrig at gå glip af informationer og notifikationer, for du har dem så at sige altid lige ved hånden. Uret er kompatibelt med iPhone 5 eller nyere versioner, og du kan sende og modtage sms’er, opkald og beskeder direkte fra uret. Du kan ved hjælp af stemmekontrol starte din træning, bruge Force Touch-pegefeltet på den robuste Retina-skærm og fjernhåndtere den musik, du gerne vil høre. Apple anvender betegnelsen ”Retina” om skærme med så høj en pixeltæthed, at du ikke kan se de enkelte pixels med det blotte øje.

Ved hjælp af den såkaldte Digital Crown, som er at sammenligne med en urkrone på et almindeligt ur, kan du rulle op og ned på skærmen og tjekke blandt andet lister og apps. Det skal dog nævnes, at selv om det er en handy lille sag, så er det først som sidst den funktionelle touch-skærm, du bruger. Den er nem at anvende, og så foregår det hurtigt ved hjælp af et tryk på skærmen.

Da uret sidder på dit håndled, kan det meget nemt blive udsat for ridser. Det er ikke, som det for eksempel er tilfældet med skærme på smartphones, muligt at beskytte det med et cover. Derfor har Apple valgt at anvende det såkaldte Ion-X glas, som er et særdeles modstandsdygtigt stykke glas. Når du træner udenfor i dagslys, er det vigtigt, at du kan se, hvad der foregår på skærmen, og det kan du her, hvor kontrasten fremstår knivskarp.

Det samme gælder for de mange funktioner, som er med til at gøre din træning til noget helt specielt. Her er der virkeligt tale om at kunne optimere din træning, for her kan du kontrollere både hjertefrekvens, kalorier, der er forbrændt, aktivitet, trin, distance og tid uden at skulle gøre andet end at huske at tage dit ur på.

Designmæssigt er der tale om et rigtigt flot smartur med en urkasse i anodiseret aluminium og som fås i 2 størrelser, nemlig 38 mm og 42 mm. Urremmene findes i flere forskellige materialer og farver, og du kan sågar vælge mellem diverse former for lukninger. Kalveskind, læder, nylon? Stiftlukning, magnetlukning eller klemmelukning? Herudover er der så et væld af farver, som gør det sjovt at personliggøre dit ur.

Produkt
ProduktnavnWatch Series 1 38mm Aluminium Case with Sport Band
Produktegenskaber
OperativsystemiOS
VandtætJa
Water ProofNo
EgenskaberIndbygget mikrofon, Pulsmåler, Trådløs opladning, Kompas, Skridttæller, Alarm, Accelerometer
DisplaytypeAMOLED
SkærmtypeFarveskærm
Skærmstørrelse1.3 "
Skærmopløsning340x272
StropfarveSort, Hvid, Rød
StropmaterialePlastik, Silikone
Urkasse materialeAluminium
GlastypeIon-X, Safir
Hukommelse8 GB
KameraNej
Release Year2015
FilformaterMP4, H.264, H.263, MP3, WAV, eAAC+, FLAC
4G LTENej
3GNej
BluetoothJa
Bluetooth-version4.0
NFCJa
Wi-FiJa
Trådløs netværksstandard802.11n, 802.11b, 802.11g
HukommelseskortstikNej
RAM512 MB
ProcessorApple S1
Processorkerner1, 2
Batteritid18.0 timer
Batteritid (Standby)18.0
USB-tilslutningNej
Batteri205
Størrelse
Højde39.0 mm
Bredde33 mm
Dybde11 mm
Diameter38.0 mm
Vægt25 g