Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Apple Watch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band

Apple Watch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band

Smartwatch, 1.5", AMOLED Farveskærm, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Vandtæt, Apple S1 Processor, 512 MB RAM
Flere egenskaber
fra 2.212 kr. til 2.987 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Vil du gerne være i kontakt med omverdenen, mens du for eksempel er ude at løbe? Det kan du nu med et Apple Watch Sport. Uret giver dig de smarte funktioner fra Smart Watch og en lang række af nyttige funktioner til dig, der er aktiv.

Mål for eksempel din puls ved at trykke to fingre på skærmen. Du kan også se dit kalorieforbrug, og du kan følge med i dine aktiviteter på uret. Eller du kan foretage et opkald via den indbyggede mikrofon og modtage beskeder og mails. Du har alle de nyttige funktioner og meget mere i en lille og kompakt enhed, som du kan have med dig helt tæt på.

Du kan indstille Apple Watch, som du foretrækker det. Uret kan forbindes med din iPhone og synkroniseres med forskellige apps. Du kan få overblik over din kalender og dine kontakter. Du kan overføre noter og notifikationer fra din iPhone. Så glemmer du ikke vigtige aftaler, selvom du er på farten med dit Apple Watch Sport.

Du kan modtage opkald på Apple Watch. Hvis du ikke vil svare opkaldet, skal du blot holde hånden over uret, og ringetonen vil blive lydløs. Du kan også modtage beskeder på Apple Watch. Læs dem ved at føre håndleddet op. Gem dem til senere ved at føre håndleddet ned. Det er smart og enkelt, og det forstyrrer ikke din træning.

Apple Watch Sport har forskellige apps, der fokuserer på din sundhed og din træning. Du kan starte en træningssession med din stemme. Du kan også se en grafik over din træning. Har du brug for hjælp til at finde vej, kan du benytte GPS og Google Maps. Det og meget mere får du med Apple Watch Sport. Remmen er udført i et stærkt og holdbart materiale, der samtidigt er blødt og komfortabelt. Det er designet, så det er velegnet til enhver type for aktivitet og sport.

Urkassen på Apple Watch Smart fås i farverne sølv, space grey, guld eller rosaguld. Der er et stort udvalg af forskellige remme, hvis du ønsker at skifte mellem farverne. Skærmen på Apple Watch Sport er en Retina-skærm med Force Touch. Uret har endvidere accelerometer og gyroskop. Uret er vandafvisende, så du kan træne med det i regnvejr. Men det er ikke vandtæt. Når Apple Watch skal oplades, så gøres det nemt via det magnetiske opladerkabel. Magneterne sørger for, at oplader og ur hurtigt og korrekt tilsluttes hinanden. Så kan uret begynde at oplade med det samme.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnWatch Series 1 42mm Aluminium Case with Sport Band
Produktegenskaber
OperativsystemiOS
VandtætJa
Water ProofNo
EgenskaberIndbygget mikrofon, Pulsmåler, Kompas, Accelerometer, Gyroscope
DisplaytypeAMOLED
SkærmtypeFarveskærm
Skærmstørrelse1.5 "
Skærmopløsning390x312
StropfarveSort, Hvid, Rød
StropmaterialeSilikone
Urkasse materialeAluminium
GlastypeIon-X
Hukommelse8 GB
KameraNej
Release Year2015
FilformaterMP4, H.264, H.263, MP3, WAV, eAAC+, FLAC
4G LTENej
3GNej
BluetoothJa
Bluetooth-version4.0
NFCJa
Wi-FiJa
Trådløs netværksstandard802.11n, 802.11b, 802.11g
HukommelseskortstikNej
RAM512 MB
ProcessorApple S1
Processorkerner2
Batteritid18.0 timer
Batteritid (Standby)18.0
USB-tilslutningNej
Batteri245
Størrelse
Højde43.0 mm
Bredde36 mm
Dybde11 mm
Diameter42.0 mm
Vægt30 g