Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Huawei Watch Classic

Huawei Watch Classic

Smartwatch, 1.4", AMOLED Farveskærm, Bluetooth, Wi-Fi, Vandtæt, IP67, 512 MB RAM
Flere egenskaber
Pris 3.917 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Huawei har fremstillet et lækkert ur, der både er stilfuldt og med masser af funktioner, der gør hverdagen lettere.

Huawei Watch W1 har fokus på designet. Uret har en rund urskive, og det er fremstilet i rustfrit stål. Urskiven måler 42 millimeter i diameter, og den er lavet af safirglas. Uret kan altså på overfladet ligne et helt almindeligt stilfuldt ur. Du kan bruge en hvilken som helst urrem, hvis du ikke vil bruge den af rustfrit stål. Urets tykkelse er på 11,3 millimeter, og afstanden mellem stålramme og glad er på 0,5 millimeter. Der er en enkelt knap på højre side, og bagsiden har fire små connectere. Desuden er der et midterstykke til pulsmåling.

Under urskiven af safirglas sidder der en AMOLED-skærm på 1,4 tommer med en opløsning på 400 x 400 pixel. Det gør det til et af de største skærmarealer på et smart-ur. Alt i alt ligner uret ethvert rigtigt ur, og det gør det langt mere stilfuldt at gå med.

Huawei Watch W1 har indbygget WIFI og 4 GB hukommelse. Du kan altså i nødstilfælde bruge uret, hvis du kommer til at efterlade telefonen derhjemme. Huawei Watch W1 er baseret på Android Wear, og den nyeste version understøtter både Android og iOS-systemerne. Det betyder, at du kan koble uret sammen med almindelige Android-telefoner, men også din iPhone.

Huawei Watch W1 er særdeles velegnet til sportsfolk. Der er indbygget skridttæller, så du kan holde styr på, hvor meget og hvor langt du bevæger dig. Uret kommer med et barometer, der holder styr på, når du går op og ned ad trapper – eller for eksempel klatrer i bjerge. Den position kan gengives fra din telefon via Bluetooth 4.1 BLE og WIFI.

Google har udviklet et godt styresystem med tæt integration til Android og Huawei Watch W1. Der er et stort udvalg af apps, som du let kan tilgå via bevægelser med håndledet og stemmekommandoer. Uret har en 1.2 GHz Qualcomm processor og 512 MB RAM. Der er hurtige svartider, når du bruger uret. Batteriet har en kapacitet på 350 mAh. Du kan forvente at bruge uret halvanden dag uden en opladning – hvis du sparer på energien.

Når du får en SMS behøver du blot at løfte håndledet for at se, at der er kommet en SMS. Du har drog brug for din ene hånd for at åbne beskeden. Med stemmestyring kan du indtale korte beskeder, men da systemet ikke understøtter dansk, kan du ikke indtale lange beskeder. ”Ja”, ”nej” og så videre kan dog sagtens fungere.

Produkt
ProduktnavnWatch Classic
Produktegenskaber
OperativsystemAndroid
VandtætJa
Water ProofNo
EgenskaberPulsmåler, Skridttæller, Alarm, Temperatursensor, Accelerometer, Gyroscope, Kaloriemåler
DisplaytypeAMOLED
SkærmtypeFarveskærm
Skærmstørrelse1.4 "
Skærmopløsning400x400
StropfarveSølv, Sort
StropmaterialeLæder, Stål
Urkasse materialeRustfrit stål
GlastypeSafir
IP-klassificeringIP67
Hukommelse4 GB
KameraNej
Release Year2015
4G LTENej
3GNej
BluetoothJa
Bluetooth-version3.0, 4.1
NFCNej
Wi-FiJa
HukommelseskortstikNej
RAM512 MB
Processorkerner4
Batteritid32.0 timer
USB-tilslutningJa
Batteri300
Størrelse
Bredde42 mm
Dybde11 mm
Diameter42.0 mm
Urremsbredde18.0 mm