Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Alcatel OneTouch Watch

Alcatel OneTouch Watch

Smartwatch, 1.2", LCD Farveskærm, Bluetooth, NFC, Vandtæt, IP67, STM 429 Processor, 8 MB RAM
Flere egenskaber
Pris 499 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Alcatel OneTouch Watch er et moderne ur, der er udstyret med Bluetooth, så du kan aflæse din daglige aktivitet direkte på din smartphone.

Alacatels svar på et nyt smart ur er den seneste OneTouch model, der har en masse lækre funktioner og samtidig ser fantastisk ud. Det er ikke længere nødvendigt at købe dig et stort og kikset ur for at holde styr på din træning. Med Alcatel OneTouch Watch får du et lækkert og stilrent ur, der fungerer perfekt til daglig brug og alle typer af tøjstile, men som samtidig måler din daglige aktivitet.

Den er lavet i et slankt og flot design, som gør den en fornøjelse at have på. Udover at se godt ud er materialet nemlig også lavet til at være behageligt. Når du først har uret på, vil du knapt kunne mærke, at den sidder der. Den har indbyggede sensorer, der måler din daglige aktivitet. Ved hjælp af smart Bluetooth teknik kan du altså hurtigt se alt informationen på din smartphone.

Når du køber et Alcatel OneTouch Watch medfølger der en smart app til din mobil, som giver dig mulighed for let og overskueligt at følge med i din daglige aktivitet. Den er god til sport og aktiviteter, men den måler også de daglige strabadser, så du kan se, hvor meget du for eksempel har gået på en dag. Med en smart kaloriemåler, kan du også motivere dig selv til at forbrænde mere i hverdagen og få en sundere livsstil. Det har altså aldrig været mere motiverende at træne. I din app kan du løbende se forskellige statistikker, så du kan sætte dig nye mål for din træning og din daglige aktivitet, og du kan let og overskueligt se, hvilke fremskridt du gør.

Foruden at være god til sport og aktivitet så fungerer dette smarte ur også sammen med din smartphones kamera og musik. Du kan altså tage billeder fra afstand ved hjælp af det kamera, så du også kan være med på billederne. Hvis din smartphone ligger i lommen eller tasken, behøver du heller ikke at tage den op for at skifte til det næste nummer eller for at skrue op og ned. Alt dette kan du styre fra dit Alcatel ur.

Uret er også utrolig smart for dig, der læser eller arbejder meget. Du får nemlig besked direkte på dit ur, når nogen ringer eller skriver til dig, så du ikke behøver at sidde fremme med din mobil og forstyrre andre. Den er både støv- og vandafvisende, og den har en lang batteritid. Alcatel OneTouch Watch er altså helt fremme i skoene både inden for design og teknologi.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnOneTouch Watch
Produktegenskaber
OperativsystemAndroid
VandtætJa
Water ProofYes
EgenskaberPulsmåler, Kompas, Skridttæller, Accelerometer, Gyroscope, Kaloriemåler
DisplaytypeLCD
SkærmtypeFarveskærm
Skærmstørrelse1.2 "
Skærmopløsning240 x 240
StropfarveSort, Grå, Hvid, Rød
StropmaterialePlastik
Urkasse materialeRustfrit stål
IP-klassificeringIP67
Hukommelse2 GB
KameraNej
Release Year2015
FilformaterMP3, WAV
4G LTENej
3GNej
BluetoothJa
Bluetooth-version4.0
NFCJa
Wi-FiNej
HukommelseskortstikNej
RAM8 MB
ProcessorSTM 429
Batteritid120.0 timer
Batteritid (Standby)120.0
USB-tilslutningJa
Batteri210
Størrelse
Højde42.0 mm
Bredde42 mm
Dybde11 mm
Diameter42.0 mm
Vægt60 g