Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 Classic

Smartwatch, 1.2", AMOLED Farveskærm, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Vandtæt, GPS, IP68, 1.0 GHz Processor, 512 MB RAM
Flere egenskaber
fra 3.795 kr. til 4.675 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Samsung er allerede en af de førende producenter af smartwatches i verden, og med Samsung Gear Gear S2 Classic, har Samsung også designet et af de smukkeste intelligente ure på markedet.

Samsung Gear S2 Classic ligger funktionelt meget tæt på brodermodellen Samsung Gear S2. Den største forskel er udseendet, hvor Samsung Gear S2 Classic har fået en stilmæssig opgradering, der gør uret til et af de smukkeste på markedet. Samsung Gear S2 Classic ligner et klassisk herreur inklusiv for eksempel den medfølgende urrem i læder. Den kan i øvrigt skiftes ud, så du kan vælge en urrem, der passer til netop din stil.

Samsung Gear S2 Classic er i det hele taget udviklet så det ligner et almindeligt ur. Det står i modsætning til tidligere generationer af smartwatches, der mest af alt lignede de små, håndledsbårne tablets, som de ret beset også var. I forhold til både brodermodellen Samsung Gear S2 og de fleste andre konkurrenter, ser Samsung Gear S2 Classic ud som et klassisk armbåndsur i den mellemdyre klasse, og kun hvis man kigger nærmere, vil man se, at der er tale om et smartwatch. Samtidig er Samsung Gear S2 Classic udviklet med en batteritid på to dage, der gør uret mere anvendeligt end mange konkurrenter, hvis man for eksempel rejser og derfor ikke har mulighed for at oplade uret.

En ny designfeature, der ikke bare ser godt ur, men som også fungerer virkeligt godt er ringen om urskiven, der kan drejes. Med denne ring kan man faktisk styre langt de fleste funktioner i uret, hvilket både er praktisk og intuitivt. Og selvom den trykbare skærm både ser godt ud og fungerer fint, er det sandsynligt, at du som bruger vil styre langt de fleste funktioner på denne måde. Samsung Gear S2 Classic har hukommelse nok til at gemme for eksempel 300 sange, der trådløst synkroniseres fra din androidtelefon, hvilket for eksempel betyder, at du ikke behøver tage din telefon med på for eksempel løbeturen bare for at høre musik.

Med en lang række tilknyttede apps, er der rigtig mange indbyggede funktioner i Samsung Gear S2 Classic. Både eksterne og Samsungs egne, hvoraf nogle af de mest populære er de mange forskellige sundheds- og træningsapps. Samsungs S Health giver mulighed for, at du nemt kan måle din fysiske aktivitet gennem for eksempel den indbyggede skridttæller samt dit daglige indtag af for eksempel vand eller kaffe. Samtidig vil motiverende meddelelser hjælpe dig til at nå dine daglige træningsmål og den indbyggede pulsmåler vil gøre det nemt at følge din fremgang, lige meget hvilken sport du dyrker.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnGear S2 Classic
Produktegenskaber
OperativsystemTizen
VandtætJa
Water ProofYes
EgenskaberPulsmåler, Accelerometer
DisplaytypeAMOLED
SkærmtypeFarveskærm
Skærmstørrelse1.2 "
Skærmopløsning360x360
StropfarveSort
StropmaterialeLæder
Urkasse materialeRustfrit stål
GlastypeGorillaglas
IP-klassificeringIP68
Hukommelse4 GB
KameraNej
Release Year2015
FilformaterMP3, AAC, AAC+, eAAC+, M4A, AAC, OGG
4G LTENej
3GNej
BluetoothJa
Bluetooth-version4.1
NavigationssystemGPS
NFCJa
Wi-FiJa
Trådløs netværksstandard802.11n, 802.11b, 802.11g
RAM512 MB
Processor1.0 GHz
Processorkerner2
Battery TypeLi-Ion
Batteritid240.0 timer
USB-tilslutningNej
Batteri250
Størrelse
Højde44.0 mm
Bredde40 mm
Dybde11 mm
Vægt42 g